Tasarım Temelleri




Tasarım Temelleri

En başta uDemy'de tasarım ile ilgili bir kurs oluşturmaya karar verdiğimde kursta yer alan derslerin içeriğini uzunca bir süredir tasarımcılar arasında bir hayli meşhur olan Sketch uygulamasını kapsayacak şekilde olmasının yeterli olacağını düşünmüştüm. Fakat daha sonra bu işe yeni girecek tasarımcı adayları ve bir şekilde bu işin mutfağında olup tasarımlar çıkartan ancak tasarım hakkında çok fazla teorik bilgiye sahip olmayan kişileri önceliklendirmem ve ilerideki hazırlayacağım diğer kurslar için bir altyapı kurmamın yerinde olacağını düşündüm. Böylece bu kursun konu başlığı olan “Tasarım Temelleri” bu şekilde ortaya çıktı.

Bu kursta en başta tasarım disiplinin köklerine inip, tasarımı farklı bakış açılarıyla tanımladıktan sonra, kullanıcı deneyimi tasarımı, kullanıcı arayüzü tasarımı, etkileşim tasarımı gibi konular etrafında edindiğim tüm teorik bilgileri paylaşıyor olacağım.

Son olarak bu kursun içeriğini zamanla genişleterek kursu canlı tutmayı hedeflediğimi söylemek istiyorum. Bu bağlamda sizlerin görüşleri ve geri bildirimlerinizin çok değerli olduğunu bilmenizi isterim. Ders esnasında hatalı olduğumu düşündüğünüz ya da aklınıza gelen herhangi bir öneriniz varsa benimle iletişime geçerek bunu paylaşabilirsiniz.

Umarım sizler için hazırladığım bu kursu beğenirsiniz ve hedeflediğiniz yolda size yardımcı bir rehber olur.


Tasarım, Kullanıcı Deneyimi Tasarımı, Kullanıcı Arayüzü Tasarımı ve Etkileşim Tasarımı dünyasına adım atın.

Url: View Details

What you will learn
  • Temel tasarım ilkeleri ve unsurlarını kullanarak estetik ve işlevsel tasarımlar oluşturmaya yakın olacaksınız.
  • Kullanıcı Deneyimi Tasarımı, Kullanıcı Arayüzü Tasarımı ve Etkileşim Tasarımı disiplinleri hakkında verilecek temel bilgiler sayesinde arayüzler tasarlamak için bir başlangıç yapacaksınız.

Rating: 4.85

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: Fatih Turan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap