AutoCAD Görsel Eğitim (2019-2021)




AutoCAD Görsel Eğitim (2019-2021)

Tasarım ve çizimlerin bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayan, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Çizim programı AutoCAD® 2019 yazılımı ile teknik çizimlerinizi yapabilir, oluşturduğunuz 2D ve 3D modelleri düzenleyebilirsiniz.

Bu eğitim seti sayesinde AutoCAD® ile çizim yapmak, daha önce yapılanları revizyon etmek, tasarımınızı gerçeğe dönüştürmeden önce ekranda görmek, istediğiniz ölçekte çıktı almak, çizdiğiniz nesnelere renk atayabilmek, farklı çizgi tipleri kullanabilmek ve farklı desenlerde taramalar gerçekleştirebilmek için gerekli komutları öğrenebileceksiniz.

Bu eğitim setini izleyerek, çizmiş olduğunuz çizimler üzerine koyabileceğiniz ölçülendirme komutlarını, Çizim üzerine eklenen Gelişmiş Yazı formatlarını, AutoCAD® içerisine tablo ekleme ve oluşturma komutlarını öğrenebileceksiniz. AutoCAD® yeniliklerinden biri olan Parametrik İlişkilendirme ile çizgilerinizi birbirlerine bağlayacak ve sabit ölçülerde gelişmiş fonksiyonlar ekleyebileceksiniz. Böylece resimlerinize revizyon yaparken belirli bir kısmı değiştirdiğinizde diğer kısımlarında otomatik olarak değişmesini sağlayacaksınız.

Eğitim seti içeriğinde; AutoCAD®  2 ve 3 Boyut Çalışma alanları tanıtılmakta ve komutların yerleri gösterilmektedir.


Eğitim İçeriği; 

- AutoCAD’e Giriş

- Çizim Yöntemleri

- Draw (Çizim) Komutları

- Nesne Düzenleme & Değiştirme

- Tanımlama ve Bilgilendirme

- Detay Komutları

- Genel Çizim Ayarları

- Diğer Draw Komutları

- Parametrik Çizim Komutları

- Yayınlama Komutları

-3D Modelleme ve Görselleştirme Komutları (Diğer versiyonlar)


Bu eğitim seti ile AutoCAD 2019 ve 2021 sürümleri arasındaki farkları görebilirsiniz. Tek bir eğitim ile farklı sürümler üzerinde çalışma imkanı bulabilirsiniz. AutoCAD arayüzleri arasında büyük değişiklikler oluşmadığından rahatlıkla ilgili sürümleri kullanabilirsiniz. AutoCAD 2018 ve üzeri AutoCAD kullanıcılarının bu eğitim alması faydalı olacaktır. Daha eski sürümler için AutoCAD 2017 eğitimimizi inceleyebilirsiniz.



Temel Eğitim

Url: View Details

What you will learn
  • AutoCAD Temel Bilgi
  • 2D Modelleme
  • 3D Modelleme (Diğer versiyonlar)

Rating: 4.55

Level: All Levels

Duration: 13 hours

Instructor: Tuncay BAKKAL


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap