Excel VBA (Makro) Eğitimi




Excel VBA (Makro) Eğitimi

Bu kurs iki bölümden oluşmaktadır. 1. bölümde Visual Basic dili,  bu dilde kullanılan deyim ve komutlar , user form öğeleri anlatılmıştır. İkinci bölümde ise Visual basic içerisinde excel'in kendi deyim ve komutları anlatılmış; daha sonra VBA ve Excel kullanılarak esnek ve faydalı programlar yapılmıştır.

bu kurs içeriği ve konuları itibariyle geniş bir kurs olup Excel VBA ile ilgili farklı farklı eğitim paketleri almaya gerek yoktur.

Kurs içeriği örnek açısından sürekli genişleyecektir.

Öğretmem olmamdan dolayı öğrencilerime daha kolay ulaştığımı düşünüyorum. Aklınıza küçükte olsa bir soru geldiği zaman çekinmeden sorup kısa zamanda cevap alabilirsiniz.

Excelde işinizle ilgili gereğinden fazla zaman harcıyorsanız, Fazla mesai yapmak zorunda kalıyorsanız, Çalıştığınız halde müdürlerinize tatmin edici sonuçlar üretemiyorsanız bu kurs size çözüm olabilir.

ANCAK UNUTMAYINIZ! PROGRAMLAMA ÖĞRENMEK PROGRAMLAMAYI SEVMEKLE BAŞLAR. BAŞLANGIÇ AŞAMASINDA HARCADIĞINIZ ZAMANIN ÇOK DAHA FAZLASI SİZE HIZLI VE DOĞRU RAPORLAMA OLARAK GERİ DÖNECEKTİR.

ŞİMDİDEN İYİ ÇALIŞMALAR.

Makro kullanarak İşinize özgü çözümler üretip bir adım öne geçebilirsiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • Visual Basic 6.0 komut ve deyimlerini
  • Makro yazarken kullanabileceğiniz Excel deyim ve nesnelerini
  • Excel sayfası üzerinde activeX denetimlerini kullanabilmeyi

Rating: 4.5

Level: All Levels

Duration: 8.5 hours

Instructor: Mehmet DOĞAN


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap