Müzik Teorisi (Armoni) : 1




Müzik Teorisi (Armoni) : 1

Bu kurs müzik bilgisi hiç olmayan veya başlangıç seviyesinde olan, temelde eksikleri olanların sağlam bir temel oluşturması için hazırlanmıştır. Eğer aktif bir müzisyenseniz veya müzisyen adayıysanız bu kurs tam size göre.

Yıllardır gitar ve armoni dersleri veriyorum. Udemy için hazırladığım bu dersler aynı içeriği çok çok daha uygun bir ücrete sizlere sunuyor. Müziği herkes öğrenebilmeli diye düşünüyorum ve bulunduğunuz şehir veya ücretler bunun için bir engel olmamalı.

Fizik eğitimi almış biri olarak benim müzik teorisine yaklaşımım ezberlemeyi minimize etmek yönünde. Neyin, nasıl ve neden olduğunu anlamak ve öğrencilerimin de anlamasını sağlamak. Bu konseptleri anladığınız zaman istediğiniz tonda, var olan herhangi bir dizi veya akoru kendiniz bulabilirsiniz. Eğer daha önce müzik teorisi öğrenmeye çalıştıysanız veya yeni başlayacaksanız, bu kurs tam size göre.

Nota, Diziler, Aralıklar, Majör, Minör Diziler ile Armonizasyonu, Müzik, Teori

Url: View Details

What you will learn
  • Müzik (Nota) okuyup yazmak
  • Piyano Klavyesi
  • Beyaz Tuşlar

Rating: 4.71354

Level: Beginner Level

Duration: 3 hours

Instructor: Deniz Sayman


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap