Online vállalkozás kiépítése A-Z




Online vállalkozás kiépítése A-Z

Ezen a tréningen megtanulod, hogyan hozz létre egy online vállalkozást.

Kulcsszó: stratégia, automatizálás, online marketing, online jelenlét, eladás

Munkafüzetek: Minden tréningrészhez a rendelkezésedre áll egy letölthető, nyomtatható munkafüzet. A munkafüzeteket minden rész legelső videója alatt találod meg "Recources" név alatt és tudod letölteni. Azt tanácsolnám, hogy a munkafüzetet mindig a rész átdolgozása előtt nyomtasd ki és jegyzetelj rá, ahogyan haladsz a tananyaggal.

Körülbelül 5 év alatt összegyűjtött online marketing és online üzlet kiépítésének a munkásságát és tudástárát kapod meg ebben a Magyarországon egyedülálló tréning sorozatban. Minden egyes tréninghez kapsz egy nyomtatható munkafüzetet is, amely segítségével ki tudod dolgozni párhuzamosan a saját marketing stratégiádat. Egy jó és átlátható stratégia ugyanis abszolút nélkülözhetetlen egy sikeres online vállalkozás kiépítéséhez. Ezt adja neked ez a tréning, de tekintsd meg az első pár videót, ahol beszámolok arról, hogyan jött létre a tréning, milyen információkat fogsz pontosan kapni és végül, de nem utolsó sorban, hogy milyen forrásból származnak ezek az aranyat érő információk.

Hogyan építsd ki saját online vállalkozásod egyszerűen?

Url: View Details

What you will learn
  • Egy profittermelő online vállalkozást kiépíteni az alapoktól - Figyelem! Itt magát az stratégiát fogod megkapni!
  • Megtanulod az online marketing, illetve az online vállalkozás, kiépítésének az alapjait az elejétől a végéig.
  • Az információkat évek alatt gyűjtöttem össze. Semmi olyat nem fogsz tanulni, amit jómagam a gyakorlatban át nem ültettem volna és le nem teszteltem volna.

Rating: 4.875

Level: Beginner Level

Duration: 6 hours

Instructor: Anita BSc. Andrade


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap