Keman Dersi - Amatörler için sıfırdan detaylı başlangıç




Keman Dersi - Amatörler için sıfırdan detaylı başlangıç

Yıllardır hem yüzyüze hem de youtube derslerimin sonucunda çeşitli şehirlerden öğrencilerim istedikleri seviyenin de üstüne ulaşarak kendilerine daha yüksek hedefler koymaya başladı. Günlük hayatta iş-okul yoğunluğundan-yorgunluğundan kurtulup kendinize, eşinize, dostunuza hoş melodiler çalmak istiyorsanız, hayatın bu zorluklarına göre hazırlanmış hafif müfredatlı derslerimize bekliyoruz.

Derslerimizin amacı ezberletmek değil, yeni öğretim yöntemleri kullanılarak en basit, akılda kalıcı şekilde mantığını öğretmektir. Fotoğraflar, videolar, notalar, notlar ve sorularınıza cevaplar ile derslerimiz desteklenmektedir.

İş-okul temposuna göre hazırlanmış içerik, detaylı ve çoklu yönlü anlatımı ile hiç bilmeyen kişilerin başlangıcı içindir

Url: View Details

What you will learn
  • Gündelik hayatta yoğun iş-okul temposunun yanında kısıtlı zamanda streslerinizden "KEMAN" ile uzaklaşabilirsiniz.
  • Keman tutuşunu, çalmayı detaylı ve çok çeşitli örnekler ile en basit şekilde anlatarak ve nota okumayı öğreterek iş-okul temponuzu bozmadan rahatça öğrenebilirsiniz.
  • keman

Rating: 4.45

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Yigitcan Kesendere


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap