Stratejik Pazarlama & Ürün Yönetimi




Stratejik Pazarlama & Ürün Yönetimi

Pazarlamayı çoğu zaman operasyonel boyutta ele alıyoruz. Fakat operasyonel pazarlamayı yöneten stratejik boyutta verilen kararlardır. Stratejik pazarlama orta uzun vadedeki hedefleri içeren daha ciddi analiz, planlama ve uygulama gerektiren bir pazarlama yaklaşımıdır. Stratejik pazarlama hem üst resimden pazarlamayı anlamaya sağlarken aynı zamanda kurum içindeki tüm bileşenlerin kurumu bütünsel bir şekilde algılamasını sağlayacaktır. Bu bütünleşik bakış açısı hem size hem de kurumunuza kazanç sağlayacaktır.

Stratejik pazarlamanın bileşenleri nelerdir? Şirketimize ve kariyerimize sunacağı değerler nelerdir?

Url: View Details

What you will learn
  • Pazarlama denince aklan gelen hep operasyonel pazarlamadır. Fakat bunun üzerinde olan ve bunu yöneten stratejik pazarlamadır. Bu eğitimde stratejik pazalamanın "ne olduğu", "nelere etki ettiği" ve "nasıl uygulanacağı" konularının öğretilmesi amaçlanmaktadır. Stratejik pazarlamanın en büyük paydaşı "ürün yönetimi" eğitimin ikinci yarısında ise Ürün yönetimi disiplini öğretilecektir.

Rating: 4.31579

Level: Intermediate Level

Duration: 1 hour

Instructor: Hakan Tetik


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap