Yaşamın Başarı Stratejileri (NLP Destekli)




Yaşamın Başarı Stratejileri (NLP Destekli)

Bazı insanlar para yönetimi ve zengin olma konusundan diğer insanlardan daha başarılı olması o kişinin zeki olmasından değil, o kişinin stratejilerinin doğru olmasından kaynaklanır. Bazıları ise karar verme konusunda diğerlerinden daha başarılıdır, üstelik kararları çok isabetlidir. NLP sayesinde bu konuda iyi olan kişilerin karar verme stratejisini modelleyerek başkalarına aktarabilirsiniz.

Eğer bir kişiye daha iyi bir karar verme stratejisi sunarsanız ona sadece tek bir kararda değil, hayatı boyunca vereceği bütün kararlarda yardım etmiş olursunuz. İşte burada da hayat boyu başarı getirecek ve doğru stratejiler ile doğru adımlar atmanızı sağlayacak bilgileri öğreneceksiniz.

Dilbilimci Prof. John Grinder ile Psikolog Dr. Richard Bandler tarafından yetmişli yılların sonlarında, Amerika da geliştirilmiş bir model, disiplin ve metodolojidir. John Grinder ve Richard Bandler, araştırmalarına modern hipnoterapi dünyasının babası kabul edilen H.Milton Erickson, aile terapisinin annesi kabul edilen Virginia Satir ve Gestalt Terapisinin kurucusu olan Fritz Perls gibi dünyaca ünlü kişileri mercek altına alarak başlarlar. "Bu insanlar nasıl bu kadar başarılı sonuçlar elde edebiliyorlar ?" sorusu üzerinde durarak, farkı yaratan en önemli etkenleri bir araya getirip sadeleştirdikten sonra, başkalarına da öğretebilmek amacıyla bir model haline getirmişlerdir.

Usta iletişimcilerin davranış kalıplarını modelleyen R.Bandler ve J.Grinder, daha sonra seminerlerinde NLP adını verdikleri bu öğretileri, davranış bilimleri alanında okuyan öğrencilerine aktarmaya başlamışlardır. NLP modeli ile kendi hasta ve danışanları üzerinde çalışmaya başlayan bu öğrencilerin daha hızlı ve etkili sonuçlar almaya başlaması üzerine NLP kısa sürede popüler hale gelerek tüm Dünya'da tanınmaya ve başka uygulayıcılar tarafından da geliştirilmeye başlanır.

Frank Pucelik, Robert Dilts, L.Cameron Bandler, Michael Hall, Tad James, J.Woodsmal, Steve & Connirae Andreas, David Gordon, Robert Mc Donald, Antony Robbins ve binlerce diğer geliştiricinin katkılarıyla NLP, bugünkü kapsamına kavuşarak tüm Dünyada milyonlarca kişi tarafından uygulanan bir disipline dönüşmüştür.

Doğru stratejiler ile daha başarılı ve doğru kararlar vermek mümkün NLP ile strateji oluşturmayı öğrenerek hayat boyu

Url: View Details

What you will learn
  • Başkalarının başarılı stratejilerini kendimize uyarlayarak kendi yaşam yaşam stratejimizi oluşturmak
  • Hedeflerimize daha kolay ve kestirmeden ulaşmak için doğru stratejileri kullanmayı öğrenecek
  • Modelleme ile NLP nin en işlevsel konusunu bilinçli bir şekilde uygulayabilecek

Rating: 4.6

Level: All Levels

Duration: 3 hours

Instructor: PanoraM Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap