Curs Reiki in limba romana - Nivel 1,2, Master




Curs Reiki in limba romana - Nivel 1,2, Master

Acest curs furnizeaza toate informatiile necesare pentru a deveni un bun Terapeut sau Practician Reiki : 


  • Veti invata principiile de baza dar si despre potentialul fara limite al terapiei REIKI

  • Vezi reusi sa va conectati la Energia Cosmica si veti stii cum sa vindecati traume in trecut, prezent si viitor folosind simbolurile REIKI

  • Veti invata cum sa folositi aceasta technica sa puteti vindecati la nivel emotional, mental, fizic si spiritual

  • Veti invata cum sa va tratati singur dar in acelasi timp sa-i tratati si pe cei din jur (copii, adulti, batrani, animale de companie, plante, etc.)

  • Veti invata sa transmiteti Reiki la distanta oricui are nevoie

  • Veti putea practica meditatiile din curs nu numai pe durata cursului, dar si mai tarziu, accesul fiind nelimitat.

  • Veti simti beneficiile rapid cu conditia sa practicati zilnic atat meditatiile dar si sa oferiti Reiki celor dragi sau in nevoie, dar si plantelor sau animalelor de companie.

  • Veti beneficia de o evolutie spirituala si personala si veti simti o stare de bine in general.


Initiere


Studentii vor primi initierea la distanta pentru toate cele trei nivele Reiki. De asemenea, un certificat in format pdf va fi eliberat la terminarea perioadei de practica. Durata medie de completare a cursului este de trei luni.

Atat practicarea notiunilor invatate cat si exercitiile din acest curs sunt ESENTIALE pentru a reusi cursul. Deci acestea sunt obligatorii pentru a obtine certificatul FINAL.


Important!


Daca doriti sa obtineti un certificat la sfarsitul cursului se cere sa trimiteti informatii personale, cum ar fi numele, prenumele si adresa de mail. Aceste informatii sunt necesare pentru a va inscrie pentru initiere si pentru obtinerea certificatului Reiki. Aceste informatii NU sunt partajate cu absolut nimeni.



STOP.BREATHE.LEARN.

@copyright Empreinte Violette - 2020

Invata despre potentialul fara limite al terapiei Reiki sa poti deveni un Terapeut Certificat - Usui Reiki Master!

Url: View Details

What you will learn
  • Veti invata principiile de baza dar si despre potentialul fara limite al terapiei REIKI - Veti reusi sa va conectati la Energia Cosmica si veti stii cum sa vindecati traume in trecut, prezent si viitor folosind simbolurile REIKI - Veti invata cum sa folositi aceasta technica sa puteti sa vindecati la nivel emotional, mental, fizic si spiritual - Veti invata cum sa va tratati singur dar in acelasi timp sa-i tratati si pe cei din jur (copii, adulti, batrani, animale de companie, plante, situatii, evenimente, etc.)

Rating: 4.5

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: Empreinte Violette


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap