ADIM ADIM EXCEL VBA (MAKRO)




ADIM ADIM EXCEL VBA (MAKRO)

ADIM ADIM EXCEL VBA (MAKRO) kursunda;

Kursta, basitten karmaşığa bir yol izleyerek, size "Makro" kullanımını ve Excel için VBA (Makroda kullanılan kodlama dili) anlattım. Örnek uygulamalar ve tüm videoların kaynaklarını paylaşarak anlatmaya özen gösterdim. Eğitimci olduğum için eğitimi hazırlarken sistematik bir şekilde düzenledim ve sıraladım. Yüz yüze ve online derslerimde kursiyerlerim birkaç soru sorduktan sonra sordukları sorunun bir sonraki örnekte olduğunu görünce sormayı bırakıyorlar. Çünkü akıllarına gelen soruların cevabının bir sonraki örnek veya konuda geleceğini farkediyorlar. Yani eğitim sizi adım adım hazırlıyor. Makro kullanarak sürekli zaman harcayarak yaptığınız işleri aslında ne kadar basit bir yolla yapabileceğinizi göreceksiniz. Defalarca öğrencilerimin hergün saatlerini harcayarak yaptıkları işlemleri makro ile birlikte saniyelere düşürdük. Siz de Makro ile işlerinizi kolaylaştırıp kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bunun için eğitimi izlemeniz yeterli olacaktır.

Yaklaşık 10 yıldır birçok alandan öğrenciye, çalışana ve firmaya yüz yüze ve online eğitimler verdim. Böylece piyasada neler gerektiğini çok iyi görmüş oldum. Bu eğitim programını da tecrübelerim sonucunda belirledim. Kurs yorumlarından da göreceksiniz ki kursla ilgili olumsuz yorum bulunmamaktadır. Türkiye'de sayılı holdinglere eğitim vermiş ve hepinizin bildiği e-ticaret firmaları ile çalışmalar yapmış biri olarak hazırladığım bu eğitimden en iyi şekilde istifade edebilmeniz dileğiyle iyi seyirler dilerim.

Bu eğitim ile ;

· İş hayatınızı Excel ile kolaylaştıracaksınız.

· İş mülakatlarında size sorulabilecek sorulara rahatlıkla cevap verebileceksiniz.

. Eğitim sonunda sertifika alacaksınız.

Basitten karmaşığa bir yol izleyerek, size VBA anlattım. Örnek uygulamalar ve tüm videoların kaynaklarını paylaşarak anlatmaya özen gösterdim. Kodlamanın zor olmadığını bu kursun sonunda anlayacaksınız. Yaklaşık 10 yıldır birçok alandan öğrenciye, çalışana ve firmaya yüz yüze ve online eğitimler verdim. Böylece piyasada neler gerektiğini çok iyi görmüş oldum. Bu eğitim programını da tecrübelerim sonucunda belirledim.

Bu eğitim ile ;

· İş hayatınızı Excel ile kolaylaştıracaksınız.

· Hiç kodlama bilmeseniz bile Makro Kaydı ile birçok sorunuzu çözebileceksiniz.

. Eğitim sonunda sertifika alacaksınız.

İş mülakatlarında size sorulabilecek sorulara rahatlıkla cevap verebileceksiniz.

Siz de Makro ile işlerinizi kolaylaştırıp kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bunun için eğitimi izlemeniz yeterlidir.

Url: View Details

What you will learn
  • Geliştirici Sekmesinin Eklenmesi ve Güvenlik Ayarları
  • Makroya Giriş - İlk Makro
  • Visual Basic for Applications Penceresi

Rating: 4.73077

Level: All Levels

Duration: 11.5 hours

Instructor: Yusuf YÜZGÜL


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap