Enerji ve Şifa Kursu




Enerji ve Şifa Kursu

Enerji iyileşmesi, vücudun ince enerji sistemlerini blokları kaldırmak için harekete geçiren bütünsel bir uygulamadır. Bu enerjik blokları kırarak, vücudun kendi kendini iyileştirme yeteneği uyarılır. Bu tanımın işlenmesi çok şey, bu yüzden enerji iyileşmesi ile ilgili hala olabilecek karışıklık veya yanlış anlamaları giderebilecek bazı formül ve tüyolar mevcuttur. Bu kursta, enerji, aura ve şifa konularını, bu tüyolarla birlikte işleyerek öğreneceksiniz. Öğretmeniniz, anlaşılır bir dille, konuları size hiç duymadığını ama aslında  bildiğiniz bilgi, anlatım ve yöntemlerle tarif etmekte...

Enerji şifası, beden, zihin ve ruh boyunca enerjinin dengesini ve akışını geri kazandıran geleneksel bir şifa sistemidir. Bu teknik, refahın fiziksel, duygusal ve ruhsal yönleriyle doğrudan çalışır. Başta ruh sağlığı ile ilgili rahatsızlıklar olmak üzere çeşitli tıbbi durumların tedavisinde kullanılır.

Vücuttaki enerji akışının bozulmasından kaynaklanan hastalıkları giderir. Enerji akışı sabitlendiğinde kişinin otomatik olarak iyileştiğine inanılır. Bir kişiyi iyileştirmek için farklı şekilde çalışan farklı türde enerji şifa teknikleri vardır.

İşte en önemli 5 enerji şifa tekniği türü:

Reiki Şifası Reiki kelimesi, "Tanrı'nın bilgeliği" anlamına gelen "Rei" ve "enerji" anlamına gelen Ki adlı iki Japonca kelimeden oluşur. Bu terapi, bir hastalığı iyileştirmek için bir kişiye geleneksel tıp ile birlikte verilir. Bu terapide 'ki' veya enerji başkalarına yardım etmek için kullanılır. Bedeni iyileştirmek için evrenin enerjisini kanalize etmek için birçok el hareketi tekniği ve belirli semboller kullanılır. Reiki, soğuk algınlığı, grip, baş ve mide ağrıları gibi rahatsızlıkları iyileştirmeye yardımcı olabilir. Kalp hastalığı gibi ciddi hastalıklarda da oldukça etkilidir.

Pranik Şifa

Pranik şifa, vücut enerjisini iyileştirmek için vücudun yaşam gücünü kullanmakla ilgilidir. Bu terapi, özellikle bir kişinin vücudunun veya aurasının enerjisi üzerinde çalışır. Bu terapide, vücuttaki toksik maddeleri temizlemek için enerji kullanılır, böylece iyileşme fiziksel süreci hızlandırılır.

Kristal Şifa

Bu iyileşme sürecinde vücuttaki kirleri çıkarmak için taşlar ve kristaller kullanılır. Bu taşlar ve kristaller vücutta farklı şekilde çalışır ve farklı türde fiziksel, duygusal ve ruhsal sorunları hedefler. Zihinsel ve fiziksel refahı bozan vücuttan negatif enerjiyi uzaklaştırırlar.

Kuantum Şifası

Kuantum şifa terapisi, rezonans ve eğlence ilkesine dayanır. Vücuttaki enerji seviyesi, nefes alma ve enerji akışının görselleştirilmesi yoluyla yükseltilir. Kuantum Şifa sadece ruhsal bir şey değil, aynı zamanda bağışıklık sistemi üzerindeki olumlu etkileri de yönlendiriyor.

Çigong

Çigong tedavisi, vücudun kaybettiği dengeyi yeniden kazanmak için kullanılır. Yaklaşık 4.000 yıllık bir geçmişe sahip olan Qigong, vücudun koordineli hareketleriyle birlikte nefes alma ve sağlığı ve maneviyatı teşvik etmek için meditasyondan oluşur. Terapinin kökleri Çin tıbbında bulunur ve vücudun sağlıklı kalmak için gerekli olan pozitif enerjisini dengelediği söylenir.

Bu kursta sunulan bilgiler sürekli güncellenmektedir. Alacağınız Udemy sertifikasının size hayatınızda ve kariyerinizde, kendinizi geliştirmesinin yanında çok fırsatlar sunacağını biliyoruz. Bu kurstaki bilgilerin öğretmenleriniz, akademisyenlerimiz ve uzman teknik ekibimizce sürekli olarak eklenerek derslerin arttırılması, sık aralıklarla kursunuzu kontrol etmenizi gerektirir. Ömür boyu ulaşımız olan bu kurs, bu sayede size daha güncel ve farklı yaklaşımdaki bilgileri sunmaya devam edecektir.

Enerji ve Şifa Dersleri

Url: View Details

What you will learn
  • Bu kursta şifa ve enerji ile ilgili temel bilgiler alacaksınız.

Rating: 2.66667

Level: All Levels

Duration: 5.5 hours

Instructor: Bilal Semih Bozdemir


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap