PAZARLAMA




PAZARLAMA

Pazarlama değişiyor ve değişen pazarlamada öne çıkan olgu 'olağanı farklılaştırmak.' Bu eğitimde olağanı nasıl farklılaştırabileceğinize yönelik bilgi, teknik, yöntem ve becerileri öğreneceksiniz. Bu eğitiminin amacı pazarlamanın prensiplerini öğretmenin yanı sıra en etkili şekilde müşterilerinizi kazanmak, mutlu etmek, kalıcı olmalarını sağlamak ve sürdürülebilir bir getiriyi elde edebilmek için yapılması gerekenleri PAZARLAMA alanında kendisini geliştirmek isteyen herkese en etkili yöntemlerle öğretmektir. Video bazlı dersler, alıştırmalar, kendi işinizde kullanabileceğiniz excel tabanlı araçlar, şablonlar ve sınavlar sayesinde öğrendiklerinizi sınamanın yanı sıra çok uluslu şirketlerde yöneticilik yapmış ve günümüzde birçok yerli ve çok uluslu firmaya eğitim veren eğitmenizin tecrübelerini de değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Pazarlamanın temel prensiplerini ve bir pazarlama problemine nasıl yaklaşmanız gerektiğin bu eğitimde tüm boyutlarıyla göreceksiniz. Ayrıca, eğitim kapsamında paylaşılan ALIŞTIRMALARI da çözmek için çaba sarf eder ve eğitim kapsamındaki kendi işinizle ilgili soruları da yanıtlarsanız eğitmeninizden birebir geribildirim de alabileceksiniz. Pazarlama çok kapsamlı bir bakış gerektiren ve etraflıca düşünülmesi durumunda işletmelere katkıda bulunan bir yetkinliktir. Farklı bir bakış açısı kazanmak istiyorsanız bu eğitim tam size göre.

Kişisel gelişiminize katkıda bulunmak ve bugünden itibaren performansınızı maksimize etmeniz için her türlü desteği bu eğitimde bulacaksınız. Pazarlama, her işin odak noktasıdır, pazarlamanın dinamiklerini işinizin gelişmesine katkıda bulunacak şekilde nasıl kurgulayabileceğinizi öğrenmeye ve işletmenizde fark yaratmaya hazırsanız hemen başlayalım!

Pazarlama prensiplerini ve tekniklerini kullanarak işletmenin performansını artıracak öneriler ve uygulamalar.

Url: View Details

What you will learn
  • Pazarlama bilimiyle ilgili prensipleri ve iş hayatında geçerli pazarlama ile ilgili stratejik ve taktiksel yaklaşımları.
  • Popülasyonu kitlelere ayırırken kullanılacak yaklaşımları ve metotları.
  • Hedef kitle seçerken başvurulacak yöntemleri.

Rating: 4.7

Level: All Levels

Duration: 2 hours

Instructor: Erhan Imamoglu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap