A'dan Z'ye Bir Limited Şirketinin Kuruluşu




A'dan Z'ye Bir Limited Şirketinin Kuruluşu

Limited Şirketinizi Kendi Başınıza Kura Bileceksiniz...

UDEMY’DE bu kurs, kendi kategorisinde bir ilk olacak. 27 yıllık muhasebe bürosu tecrübemizi, gerçek örnekler ile sizlerle paylaşıyor olacağız. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimimizi sizinle paylaşacağız.

Bu kursun sonunda, hiç muhasebe bilginiz olmasa bile, bir limited şirketini kendi başınıza internet üzerinden kurabileceksiniz. Yaşadığınız sorunlarda, sizlere destek veriyor olacağız.

Bağkur priminden kurtulmanın yollarını öğreneceksiniz.

Şahıs şirketimi kurmalıyım, Anonim Şirket mi kurmalıyım yoksa Limited şirket mi kurmalıyım hangisi daha avantajlı buna karar verebilir hale geleceksiniz. Maddi yönden hangisi daha avantajlı öğreneceksiniz.

Vergisel konularda Limited Şirket mi avantajlı, Anonim şirket mi avantajlı, yoksa şahıs şirketimi avantajlı bu konuda detaylı bir bilgiye sahip olacaksınız.

Teoriden uzak, pratiğe yönelik gerçek ve güncel belge örnekleriyle zenginleştirilmiş bu kurs sayesinde, adım adım bir Limited Şirketini hiç destek almadan kurabileceksiniz.

Açılış masrafı ne kadar olacak, kapanış masrafı ne kadar olacak, yıl içinde ne kadar sabit ödemeniz olacak? gibi soruların cevabını öğreniyor olacaksınız.

Limited şirketin hukuki sorumluluğu konusunda bilgi sahibi olacaksınız. Anonim şirketin hukuki sorumluluğu ile şahıs şirketinin hukuki sorumluluğunu, Limited şirketin hukuki sorumluluğu ile karşılaştırarak anlatacağız.

Limited şirketin adresini, ev adresimi gösterebilir miyim? Veya bir işyerini göstere bilir miyim sorusuna cevap bulacaksınız.

Devletin sağladığı maddi desteklerden bilgi sahibi olacaksınız. Muhasebe Bürom olarak yanınızda olup, tüm sorularınızı cevaplıyor olacağız. UDEMYde bir ilk olan kursumuza vakit kaybetmeden kaydolun ve bu fırsatı kaçırmayın.

Limited şirket mi avantajlı, A.Ş. mi avantajlı? Şahıs şirketi mi avantajlı? sorularına cevap bulacaksınız.

Url: View Details

What you will learn
  • Hiç muhasebe bilgisi olmadan, bir Limited Şirketini internet üzerinden kurabileceksiniz.
  • BAĞKUR priminden kurtulmanın yollarını öğreneceksiniz.
  • Limited şirket mi avantajlı, A.Ş. mi avantajlı? Şahıs şirketi mi avantajlı? sorularına cevap bulacaksınız.

Rating: 4.42308

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: Muhasebe Bürom - Merve & Sami Yusuf


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap