UzmanExcel ile Sıfırdan Zirveye VBA & Makro Eğitimi




UzmanExcel ile Sıfırdan Zirveye VBA & Makro Eğitimi

Kursum Udemy tarafından en kaliteli içeriğe sahip kursların ancak yüzde 1'inin seçildiği UDEMY BUSINESS kursu olarak seçilmiştir.

Dikkat! Bu eğitim Udemy'de ki en ileri düzey VBA (Makro) eğitimidir.


Bitirdiğinizde Udemy'de ki diğer Excel eğitmenlerinden daha iyi Excel VBA bileceksiniz.

Eğer VBA, başka bir deyişle makro öğrenmek ve hatta bunu bir yazılımcı gibi öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.


Sizlerden Gelen Yorumlar


  • Efsane kodlama teknikleri anlatılmış. O kadar kurs aldım youtube da bir sürü içerik izledim. Burdaki kısa yolları pratikliği başka yerlerde görmedim. Bu kursu almak için düşünmek sadece kaliteli bilgiye ulaşmanızı geciktirir. Düşünmeyin bile.


  • Udemy'nin algoritmasına aldanıp her zaman yüksek oylamalı kurslar tercih edilmemeli bence bu kursun içeriği oldukça zengin, hocamız bu konuda çok yetenekli ve bilgi sahibi tercih edilmesinden yanayım. Hiç görmediğiniz çalışmaları göreceğinize eminim.


  • Makro yazma esnasında karşılaştığınız hataları ve yazdığınız kodları bilinçli bir şekilde sonuçlarını kestirmenize yönelik kendinize ciddi bir tecrübe katacak bilgiler içeren bir kurs. Bu neden oluyor dediğiniz hataların sebeplerini kolayca çözmenizi sağlayacak önemli açıklama veriyor Hocamız. VBA Makro konularının hepsi ayrı ayrı yazılım tecrübenizi artıracak püf noktaları ile dolu. 5 yıldızı boşuna vermedik. Şuurlu bir şekilde ne yaptığını bilme konusunda yere sağlam bastığınızı hissediyorsunuz. Anlatımda çok güzel. Excel VBA editörünü kullanırken kodlarla konuşur gibi anlatmak da izleyicinin anlatılan konuyu derinleme idrak etmesini sağlıyor. Çok güzel bir teknik. Kursun sonunda sizde kodlarla konuştuğunuzu ve onların da size cevap verdiğini duyabilirsiniz. Hocamızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Emeğine sağlık.


  • Kesinlikle en üst düzey VBA eğitimi ve Excel VBA ile ilgilenen, hatta biliyorum diye düşünen herkese ve tüm Excel kullanıcılarına kesinlikle tavsiye ederim. Çok derinlikli,ince noktalara hakim ve kişiyi sıfır noktasından en zirve noktaya kadar taşıyan örneklerle zenginleştirilmiş müthiş bir eğitim.


  • Kurs içeriği harika,bu değerli bilgileri bizler ile paylaştığınız için sonsuz teşekkürler


  • Bu kursa kayıt olmadan VBA proqramlama duymuşdum , amma nasıl işimə yarar, bende kullana bilirmiyim deye endişeliyidim.Hocamın sayesinde ,mükemmel ,tam ayrıcalıqıarıyla anlatdıqları sayesinde artıq VBA nedir biliyorum.Kesinlikle net olaraq söyleye bilirm ki, VBA sız excell artıq düşünemiyorum,excell dedikde ilk ilk olaraq aklıma VBA geiyor.Çok çok teşekkürler hocam.


  • Excel'de makro ile programlar geliştiren birisi olarak kursa kaydoldum. Mehmet Bey'in kurs içeriği gayet güzel ve faydalı gözüküyor. Makro ile programlar yazan birisi için dahi yeni şeyler öğrenmeyi sağlayan bilgiler mevcut. Anlatımı da gayet güzel ve başarılı.


Excel'i normal seviyede diğer eğitmenlerden öğrenebilirsiniz fakat benden daha önce hiç görmediğiniz bilgileri öğrenebilir ve kariyer yolunda avantaj sağlayabilirsiniz.


Kursumda VBA ve Makro ile ilgili bütün konuları tek bir eğitimde topladım. Parça parça sizlere konuları aktarmaktansa tek bir eğitim ile bütün eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz.


Bu eğitimde, diğer eğitimlerin aksine VBA yazılım dilinin en ince ayrıntısına kadar bilgiler bulunmaktadır. Çünkü gerçek hayatta bu yazılım dilini kullanıp para kazanmak veya kariyer yapmak istiyorsanız piyasanın rekabet şartlarının üstüne çıkmalısınız. Benim eğitimimi bitirdiğinizde eminim daha önce öğrendiklerimden farklı olduğunu göreceksiniz. Excel VBA ile gerçekten bunlar yapılabiliyor muymuş diyeceksiniz.


Eğitim bittiğinde makronun sadece ne olduğunu değil, makro(VBA) ile karmaşık sistemlerin nasıl yapılabildiğini öğrenmiş olacaksınız. Bunu canı gönülden söylemek istiyorum ki daha önce hiçbir Excel eğitiminde bu denli detaylı bir anlatım görmemişsinizdir.


Konuları size elimden geldiğince basit ve anlaşılabilir halde anlatmaya çalıştım. Diğer eğitimlerin aksine konuları sadece açıklamakla kalmayıp neden bu şekilde olduğunu günlük hayattan örneklerle anlatmaya çalıştım.


En önemlisi ise, eğer yazılım alanında bir kariyer planladıysanız ve makroyu(VBA) bu alanda bir başlangıç taşı olarak görüyorsanız, bu eğitimin sonunda diğer yazılım dillerine de geçebilecek yazılım altyapısına sahip olacaksınız.

Saatler süren işlerinizi saniyelere indirin. Zirveye oynayın. Freelancer olun, kariyer yapın. Dünya çapında Uzman olun

Url: View Details

What you will learn
  • Dünya çapında Excel VBA bilgisine güvenen uzmanlardan biri olacaksınız.
  • Yazılımcı gibi düşünmeyi ve problemlere yaklaşmayı öğreneceksiniz. Size yazılan kodun yazılımcı gözünde ne demek olduğunu anlatacağım.
  • Saatler süren ve sürekli tekrar eden işlerinizi bir tık ile halledebileceksiniz.

Rating: 4.69565

Level: All Levels

Duration: 20 hours

Instructor: Mehmet Canbulat


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap