Microsoft Excel A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Excel Eğitim Seti




Microsoft Excel A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Excel Eğitim Seti

Microsoft Excel, başta sayısal veriler olmak üzere çalışan bir programdır. Her türlü veriyi tablolar ya da listeler halinde tutar ve bu verilerle ilgili ihtiyaç gerekebilecek her türlü hesaplama ve analizleri yapabileceğiniz bir programdır.

Bu eğitim sizleri, piyasadaki en popüler elektronik tablo aracı olan Microsoft Excel programı veya herhangi bir Microsoft Office programı hakkında hiçbir ön bilgiye sahip olmadan, sıfırdan başlayıp eğitim sonunda uzman bir seviyeye ulaştırmış olacak, Öz geçmişinize bu becerinizi gönül rahatlığıyla ekleyebileceksiniz. Eğitim sonunda aklınıza gelebilecek Excel ile uzman seviye çalışmalar oluşturabilecek düzeye ulaşmış olacak, Sertifikalı Excel kullanıcısı haline gelerek, programı iş hayatında profesyonel kullanabilecek seviyenin ötesine ulaşmış olacaksınız.

Gelişimci Mühendis platformu olarak piyasaya en kapsamlı, profesyonel, titizlikle ve büyük emeklerle hazırlanmış tüm mühendislerin ihtiyaçlarına yanıt veren, online eğitim düzeyini üst seviyelere ulaştıran, eğitimler oluşturuyoruz.

Sizlerde piyasadaki en popüler elektronik tablo aracı olan Microsoft Excel programını Başlangıç seviyesinden en ileri düzeye adım adım rehberlik ederek, bu süreçte tüm akılda kalan sorularınızı yanıtlama garantisi vererek oluşturduğumuz, Türkçe olarak PİYASADAKİ EN KAPSAMLI EXCEL EĞİTİM SETİ' ne ömür boyu erişimle sahip olmak için bu eğitim serisine sizleri bekliyorum.

Bu eğitime kayıt olduğunuz takdirde dinamik bir eğitime sahip olacaksınız. Her ay gelen yeni güncel içeriklerden ömür boyu faydalanabileceksiniz. Eğitim her kısmıyla ilgili aklınıza takılan tüm soru işaretlerini soru cevap kısmından bizlere iletebilecek, 12 saat içerisinde mutlaka gerekli dönüşü almış olacaksınız.

Excel'e sıfırdan başlayıp, profesyonel seviyeye ulaşın | Excel 2010 - Excel 2013 - Excel 2016 - Excel 2019 - Office 365

Url: View Details

What you will learn
  • Microsoft Excel'e sıfırdan başlayıp, eğitim sonunda uzman bir seviyeye ulaşmış olacaksınız.
  • Excel programını iş hayatında kullanabilecek profesyonel seviyenin ötesine ulaşmış olacaksınız.
  • Excel becerinizi özgeçmişinize gönül rahatlığıyla eklemiş olacaksınız.

Rating: 4.65385

Level: All Levels

Duration: 14.5 hours

Instructor: Burak Biber


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap