Temel İlk Yardım Eğitimi 2022⎮Sertifikalı




Temel İlk Yardım Eğitimi 2022⎮Sertifikalı

  İnsanların çalıştıkları iş ortamında, evde, okulda veya sokakta küçük çaplı kaza ve sağlık sorunlarıyla karşılaşma olasılıkları bulunmaktadır.

  Bu risklerin bir bölümü yaptıkları iş, bir bölümü ortam bir bölümü ise kişinin kendi özelliklerince oluşur.

  2019 yılı istatistiklerince ülkemizde ki trafik kazalarında 283497 kişinin yaralandığı, 5473 kişinin ise vefat ettiği, vefatların maalesef ki 2524’ünün kaza anında olduğu bilinmektedir. Kaza anında ölümlerin %10’u ilk 5 dakikada, %55’i ise ilk yarım saatte meydana gelmektedir. Bu da ilk yardım eğitiminin ne kadar önemli olduğunu bize göstermektedir.

  Acil servise yapılan başvuruların 1/3 ‘ü ev tipi kazaları oluşturmaktadır.

  İlkyardım sadece olağanüstü durumlarda değil, hayatımızın her anında bize gerekli olabilmektedir ve İlk yardımı hiç tanımadığımız birisine yapabileceğimiz gibi, sevdiklerimize hatta kendimize yapmak zorunda kalabiliriz. Ani hastalıklar, afetler, kaza, yaralanma, zehirlenme, boğulma vs. durumlarda, ilkyardım bilincinin oluşmamış olması neticesinde, yanlış nakille, bilgisizlikle, tedbirsizlikle, ihmal ve sorumsuzlukla, ikinci bir defa kurban edilerek ölen ya da sakat kalan insanlara ve kendimize karşı sorumlu olmalıyız.

  Nerede yaşadığımızın, o an nerede olduğumuzun bir önemi olmaksızın her an başımıza gelebilecek bu olaylar karşısında nasıl davranacağımızı bilmek, şüphesiz bizi bir adım öne taşıyacaktır.

  Tüm bu durumlarda hayatta kalabilmek ve sevdiklerinizle sağlıklı mutlu günler yaşamak için kendinize bir şans yaratın. İlkyardım öğrenin ve öğretin.

Pandemi koşullarında yüz yüze eğitim olanaklarının kısıtlı olması sebebiyle online olarak hazırladığımız temel ilk yardım eğitiminde

görüşmek üzere esen kalın.


İndirimli Promosyon kodu: KASIM-FIRSAT

Url: View Details

What you will learn
  • Hayatı tehdit eden veya yaralanmalara sebep olan kaza durumlarında temel ilk yardım prensiplerini ve uygulamalarını öğreneceksiniz.

Rating: 4.475

Level: All Levels

Duration: 32 mins

Instructor: Münir Ali Bilgehan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap