MurtiTheTrader İle Opsiyonlara Giriş




MurtiTheTrader İle Opsiyonlara Giriş

Herkese merhaba,

Bu kursta sizlere opsiyonların en temel bilgilerinden başlayarak en son Greklere kadar ne anlama geldiklerini işlemeye çalışacağım. Sizlerden gelen yoğun istek üzerine Türkçe olarak opsiyonlar ile ilgili hiç bir kurs bulunmaması nedeni ile bu kursu hazırladım.

Bulunduğumuz pandemi döneminden sonra özellikle borsaya artan ilgi ve opsiyonların kaldıraçlı olması nedeni ile insanları cezbetmesi ve bu yüzden çok fazla kişinin opsiyonlara ilgisinin arttığını görmekteyim. Opsiyonların, aslında bilmeyen insanlar için tehlikeli bir işlem sistemi olması ne deni ile insanlarımızı bilgilendirmek adına ve onlara iyi kötü opsiyonlar hakkında fikir verebilmek için bu kursu hazırladım.

Kursum opsiyon hakkında hiç bir fikri olmayan arkadaşların bile kurs bitişinde belli bir noktaya gelmesini sağlayacak.

Bu kursta görseller ve grafikler üstünden opsiyonların temel karakterlerini ve özelliklerini öğrenecek ve gerçekte nasıl hareket ettiklerini görsel ve grafikler üstünden göreceksiniz.

Opsiyonlar ile hangi tarz pozisyonlarda işlem açıla bilirliğinin dışında opsiyona nelerin etki ettiğini, nelerin opsiyon fiyatını etkilediğini (olumlu veya olumsuz) opsiyon işlemi yapacağımız hisseyi nasıl seçeceğimize kadar gerekli tüm bilgileri aktarmaya çalıştım.

Opsiyonlar hakkında hiç bir fikriniz olmasa bile kursumdan rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Zaten amacım sıfırdan opsiyonları size tanıtmak.

Bu ilk kursum olduğu için hatalarımdan ötürü özür diliyorum. Yazım, imla ve telaffuz hatalarımdan ötürü sizden affımı istiyorum. Umarım kursu tamamladığınızda beklentinizin karşılanacağı seviyeye gelirsiniz. Eğer bu kursu beğenir ve başarılı bulursanız bundan sonrada stratejiler ile alakalı bir kurs hazırlamayı düşünüyorum. Herkese iyi kurslar.

Not: NIO örneklerinde çözünürlük sorunu olması sebebi ile ilgili örnekleri resim olarak ilgili derslere ekledim.

Opsiyonları temellerinden detaylarına kadar öğrenmek

Url: View Details

What you will learn
  • Opsiyon nedir?
  • Opsiyonlar ile işlem nasıl yapılır?
  • Opsiyonların karakteristik özellikleri nelerdir?

Rating: 3.9

Level: Beginner Level

Duration: 3 hours

Instructor: Murat Dağarslanı


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap