Bebeklere adım adım uyku eğitimi nasil verilir?




Bebeklere adım adım uyku eğitimi nasil verilir?

Minik yavrularimizin temel uyku ihtiyaclari ve sorunlarini ele aldigimiz bu uyku egitimi seti sayesinde, kendi uyku planinizi kendiniz olusturacaksiniz. Ve bu sayede bebeginize tartismasiz en iyi uyku egitimini en dogru planla kendiniz vermis olacaksinir.

Uyku plani olusturma cok onemli ve hassassiyetle yapilmasi gereken bir asamadir. Bu nedenle uyku planinizi butun dokumanlarimizi okuduktan ve derslerimizi takip ettikten sonra olusturun. Acele etmeden, cocugunuz ve aile yasantiniz icin en uygun ritmi bulduktan sonra sabir ve kararlilikla uygulamaya baslayin.

Her cocuk farklidir ve kimse sizin cocugunuzu sizden iyi taniyamaz. Bu nedenle herhangi bir uyku kocuyla bir veya iki saatlik gorusme sonucu hazirlayacaginiz bir uyku plani, kendi kendinizi cocugunuzun uyku ihtiyaci konusunda egittikten ve derslerden not aldiktan sonra hazirlayacaginiz bir plandan daha iyi olmayacaktir. Bundan emin olun. Planinizi uygulayin ve cocugunuza uygun bir metod secin. Unutmayin cocugunuzu en iyi taniyan aileye yasantinizi, duzenininizi en iyi bilen sizsiniz. Bu nedenle cocugunuza en iyi uyku planini kendiniz hazirlarsiniz ve bu konuda dersleri takip ederseniz, neyi neden yaptiginizi da anlamis olursunuz.

Adinda anlayacaginiz gibi, « uyku egitimi » bir egitim surecidir, tuvalet egitimi, cocuga yemek yemegi ogretme gibi her egitim sureci zordur ve sabir gerektirir. Ama bu uzun suren ve kararlilikla uygulanan egitimler sonucunda uyuyamayan yemek yiyemeyen veya tuvalete gidemeyen cocuk da yoktur. Uyku egitimi her annenin cocugunun sabirla yaninda olmasini gereken sancili bir surectir. Egitimi en guzel sekilde tamamlamaniz icin cocugunuzun ihtiyaclarina kulak vermeniz ve bu konuda bilinclenmeniz gerekir.

Bebeginiz icin en iyi uyku planini kendiniz hazirlayin !

Url: View Details

What you will learn
  • Cocuklarda uyku sorunlari hakkinda temel bilgilere sahip olacaksiniz
  • Disaridan herhangi bir uyku kocuna gerek duymadan kendi cocugunuzu kendiniz gozlemleyip uyku plani hazirlayacaksiniz
  • uyku egitiminde gerekli tum materyellere erisebileceksiniz

Rating: 4.05

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: Lucie SARAC


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap