Instagram'da Organik Büyümek & Para Kazanmak




Instagram'da Organik Büyümek & Para Kazanmak

@basarinin.gucu sayfası olarak Instagram üzerinde hesabınızı organik olarak nasıl büyütebileceğinizi daha sonra büyüttüğünüz / geliştirdiğiniz hesabınızla nasıl para kazanabileceğinizi sizlere göstermek için bu eğitimi hazırladık. Kendi sayfamızda 12 ay gibi bir sürede yaklaşık 100.000 den fazla takipçi kazandık. Ve hesabımızı Instagram'dan gelir elde eden bir sayfa haline getirdik.

(Instagram'da öne çıkarılmış hikaye serilerinden "BÜYÜYORUZ" kısmında sayfamızın adım adım doğal yollar ile takipçi kazanmasını inceleyebilirsiniz.)

Eğer sizde sıfırdan bir sayfa/marka kurmak istiyorsanız veya halihazırda olan sayfanızı/markanızı geliştirip bundan para kazanmak istiyorsanız ya da gerçekte var olan işletmenizin bilinirliğini, satışlarını arttırmak istiyorsanız eğitimimize mutlaka sizde katılmalısınız.

Eğitimimizde anlatılanları uygularsanız kendinize ortalama 3 Ay içerisinde EK GELİR oluşturabilecek seviyeye gelebileceksiniz. Oluşturmayı öğreneceğiniz ORGANİK KİTLE ile (kanıtlanmış yöntemlerle) nasıl PARA kazanabileceğinizi de ayrıntısıyla öğrenebileceksiniz. Eğitimimiz sayesinde hiçbir Photoshop program bilgisine gerek duymadan profesyonelce içerikler hazırlayabilecek seviyeye geleceksiniz.

Eğitimimiz boyunca göreceğiniz tüm bilgiler basite indirgenerek, herkesin anlayabileceği şekilde, işinize yarayacak özet şeklinde hazırlanmıştır. Bu sayede kendinizi gereksiz bilgi karmaşası içerisinde değil, tamamen işinize yarayacak bilgilerin bulunduğu bir eğitimde olacaksınız.

Eğitimimize katıldıktan sonra videoları izlerken aklınıza takılan veya anlamadığınız herhangi bir şey olursa direkt bize soru sorabilirsiniz. En kısa zamanda sizlere yardımcı olunacaktır.

Eğitimimizdeki bilgiler güncellendikçe, yeni videolar eklendikçe sizde bunlardan ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ bir şekilde faydalanma imkanına sahip olacaksınız.

Instagram'da Organik Büyümenin Püf Noktaları & Para Kazanma Yolları

Url: View Details

What you will learn
  • Var olan sayfanıza/markanıza ya da yeni oluşturacağınız sayfanıza/markanıza tamamen ORGANİK ve çok daha hızlı bir şekilde nasıl takipçi kazandırabilmeyi
  • Oluşturduğunuz ORGANİK KİTLE ile (kanıtlanmış yöntemlerle) nasıl PARA kazanabileceğinizi
  • Çoğu kişinin yanlış bildiği INSTAGRAM ALGORİTMASINI doğru bir şekilde öğrenip, KEŞFETE DÜŞMENİN inceliklerini

Rating: 4.45

Level: All Levels

Duration: 4 hours

Instructor: Kerim AYDIN


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap