Kendi Kripto Para Analizini Kendin Yap




Kendi Kripto Para Analizini Kendin Yap

Sizlerin de bildiği üzere kripto para piyasasına ilgi oldukça artmış durumda. Günümüz dünyasında, gelişen teknoloji ile birlikte gerçekten para kazanmak artık oldukça kolay. Bu kursu oluşturmamdaki temel amaç; kripto dünyasında bireysel olarak işlem yapacak insanların, ezbere işlem yapmalarını ve başkalarının fikirlerine göre paralarını riske atmalarını engellemek. Bu kurs sayesinde bireysel olarak, gerektiği kadar teknik analiz bilgisine erişecek ve yaptığınız işlemleri neden yaptığınızı bileceksiniz. Yani paranızı bir başkası değil tamamen SİZ YÖNETECEKSİNİZ !

Teknik analiz, grafiğe bakarak insanların psikolojisini okuma sanatıdır. Geçmiş deneyimlerden yola çıkarak geleceğin tahmin edilmesidir.


Evet biz aslında tahminler yapıyoruz geleceği kimse bilemez. Bizim amacımız geçmişteki insanların psikolojisini grafik üzerinden en iyi şekilde yorumlamak, en iyi oyun planını uygulamak ve bu oyun planına sadık kalmak.


Teknik analiz diğer tüm verilerin geride bırakılarak yalnızca fiyat verilerinin dikkate alındığı bir yöntemdir. Teknik analiz için bir coin firmasının verdiği vaatler önemli değilken bunun fiyata yansıması yani coinin arz ve talebi önemlidir. Coin firmasının değil coinin performansı önemlidir. Kısacası fiyat bizim tek faktörümüz.


Fiyat hareketleri sonucunda bir eğilim yönü oluşur. Bu eğilimi; alış-satış eğilimini en doğru şekilde tespit etmek, bunu anlamak. Yani amacımız trendi yakalamak. Rüzgarı arkamıza alıp rüzgara göre hareket etmek.


Bir diğer amacımız her şeyi bilmek değil doğru tahminlerimizin yanlış tahminlerden fazla olmasını sağlamaktır. Ve disiplinden ödün vermemek gerekir.

Karını Da Zararını Da Sen Belirle

Url: View Details

What you will learn
  • Kripto dünyasında teknik analiz hakkında her şeyi burada kısa ve öz şekilde öğreneceksiniz.

Rating: 4.45

Level: Beginner Level

Duration: 3 hours

Instructor: Mehmet Furkan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap