SIFIRDAN TEKNİK ANALİZ ÖĞRENİN




SIFIRDAN TEKNİK ANALİZ ÖĞRENİN

Etrafta duyduğunuz birçok formasyonu, İngilizce tabirleri, grafikleri çöpe atın. Artık trader olmak bir tık uzağınızda. Nasıl bu kadar kolay olduğunuz siz bile anlayamayacaksınız. Süslü cümleler kuran sayfa editörlerine teşekkür etme vaktiniz geldi.

Fiyatların gün kapanışları sonrası oluşturdukları mum grafiklerinden elde edilen geçmişi yorumlayarak geleceğe ışık tutacaksın. Bu sayede etrafındaki tanıdıklarına, sevdiklerine yardımcı olur hale de geleceksin. Kazancını arttıracak ve bunu aynı zamanda kısa sürede yapacaksın. Ekonomini rahatlattığın gibi aynı zaman da ruh halinde güzelleşecek. sürekli kazanmanın o karşı konulmaz keyfini yaşayacaksın. Bilimden uzak kulaktan dolma işlemlere artık son vereceksin.

Bu kurs sayesinde yükseliş ve düşüş trendlerini analiz edebilecek. hem yükseliş hem de düşüş trendlerinde kazançlı işlemler yapabileceksiniz. işlemlere girmeden önce ve girdikten sonra neler yapmanız gerektiği artık elinizin altında. En çok kullanılan ve %100 işe yarayan göstergeler (indikatörler) ile artık tüm ürünlere analiz yapabileceksiniz.

İndikatörlerin nasıl ve nerden eklendiği, nasıl çalıştığı, diğer indikatörler ile ilişkilerinin nasıl olduğuna  hakim olacaksınız. Bu sayede artık kendi analizleriniz kendiniz yapacak ve piyasada bulunan analistlerin analiz paylaşmalarını beklemeyeceksin. Aynı zamanda başkalarının yayınladığı analizleri gecikmeli görmüş olmanın dezavantajlarından kurtulmuş olacaksın.

Tüm dünyanın özellikle en çok kullandığı yöntemlere ne kadar hakim olursan o kadar bir adım önde olursun. Bunu yakalamak için artık çok yakınsın. Belki de süreç artık sen trader olduktan sonra başlayacaktır. Çünkü artık bambaşka bir misyon üstlenmiş oluyorsun. Artık çevrene ışık tutmalısın. Onlara da trade etmeyi öğretmeli yada öğrenmeleri için tavsiyede bulunmalısın. Türkiye'de geniş kitleler halinde doğru işlemleri yapar hale gelirsek ekonomimize de güç katmış olacağız. her kazanç ülkeye döviz girdisi olarak  giriyor. Bunu asla unutmadan daima ilerlemeliyiz.




Okuma Yazma Bilen Herkesi Teknik Analist Yapmaya Geldim.

Url: View Details

What you will learn
  • ÇOK BASİT TEKNİKLERLE TUTARLI ANALİZ NASIL YAPILIR? NASIL YATIRIM YAPILIR?
  • FİYAT ANALİZİ, İŞLEME NE ZAMAN GİRMELİYİZ.
  • BAKIŞ AÇISI

Rating: 4.2

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: CRİPTO ÇELEBİ


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap