Maddeleri Kontrol Edin: Sıfırdan İleriye Telekinezi Eğitimi




Maddeleri Kontrol Edin: Sıfırdan İleriye Telekinezi Eğitimi

Bu kursta amaçlanan, hiç bilmeyen ve yeni başlayan birisini telekinezi konusunda uzman seviyesine çıkarmaktır. Telekinezi nedir, telekinezi nasıl yapılır ve telekinezi teknikleri gibi konular işlenip, adım adım telekinezi dünyasına giriş yapılacak ve her bölümde telekinezinin temel taşlarını öğreneceksiniz.

Bu Kapsamlı Kursta Sıfırdan Telekinezi Öğrenin ve Kendinizi Geliştirin

· Telekinezinin ne olduğunu öğrenin.

· Telekinezinin nasıl gerçekleştiğini ve neler yapılabileceğini keşfedin.

· Verilen uygulamaları deneyerek kendinizi geliştirin.

Telekinezi, ruhsal güç kullanılarak nesneleri uzaktan hareket ettirmektir. Telekinezinin tanımı saf olarak bu şekilde biliniyor olsa da, aslında telekinezi ile yalnızca nesneleri hareket ettirmezsiniz, maddelere hükmeder ve onları kontrol edersiniz.

Bilimsel bir konu olmaması ve kaynakların yetersiz kalmasından ötürü telekineziyi öğrenme ve uygulamakta büyük bir güçlük çekiyordunuz. Artık endişelenmeniz gereken bir şey kalmadı. Bu kurs sayesinde ihtiyacınız olan tüm bilgiyi ayrıntılı olarak öğrenecek ve uzman seviyesinde bir bilgi birikimine sahip olacaksınız. Benim ve dolayısı ile sizlerin, başarmak istediğimiz yegane hedefi bu olacak.

Telekinezi kursunu yeni başlayan, telekinezi ve yardımcı konular hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanlar tarafından kolayca anlaşılabilecek ve hatta uygulanabilecek şekilde tasarladım.

Ve son olarak belirtmeliyim ki, öğreteceğim çalışmaları düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğinizde her madde üzerinde telekinetik bir etki oluşturabileceksiniz.

Türkiye'nin en kapsamlı telepati kursunun sahibi olarak şunu içtenlikle söyleyebilirim.. Türkiye'nin en kapsamlı telekinezi kursuna hoşgeldiniz! (:

Telekinezi nedir, telekinezi nasıl yapılır, telekinezi teknikleri gibi konuları öğrenip madde kontrolüne ilk adımı atın.

Url: View Details

What you will learn
  • Telekinezinin ne olduğu, nasıl gerçekleştiği, neler yapılabileceği ve telekinezi nasıl yapılır öğreneceksiniz.
  • Ruhun gücünü açığa çıkarmayı ve bu gücü kontrol etmeyi öğreneceksiniz.
  • Ateş, su, hava, toprak, elektrik ve manyetik alan kontrolünü öğreneceksiniz.

Rating: 4.2

Level: All Levels

Duration: 2.5 hours

Instructor: Yunus Yeşil


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap