Borsa da Teknik Analiz




Borsa da Teknik Analiz

Dünyadaki tüm insanlar gibi sizlerin de pasif bir gelir elde etme arayışınızın olduğunu biliyorum, kendilerine yatırım yapıp çeşitli eğitimler alan insanlar için pasif gelir elde etmenin en keyifli yolu yatırım yapmaktır.

Yatırım yapmak grafikleri okuyabildiğiniz sürece bir anlamda bulmaca çözmek kadar eğlencelidir, gösterdiğiniz çabanın sonucunda cebinize bir ek gelir sağladığınızda bunun daha da eğlenceli bir hal alması kaçınılmazdır. Fakat unutulmamalıdır ki yatırım yapmak sadece bu işi gerçek anlamda öğrendiğinizde keyifli ve kazançlıdır aksi taktirde yıllarca büyük özverilerle elde ettiğiniz birikimleri bir anda kaybedebilirsiniz.

Bir hissenin, bir varlığın ya da herhangi bir yatırım aracının grafiğini okuyabilmek için son derece sıkı çalışarak devamlı pratik yapmak gerekiyor, bu iş her ne kadar kolay gibi görünse de aslında bir o kadar da çaba istiyor.

Bir yatırım aracına yatırım yapmak sadece grafik çizmek ya da grafik okumakla maalesef mümkün olmuyor, piyasayı iyi takip etmek ve haber akışlarını yakinen bilmek bu işin en baz noktalarından…

Siz değerli eğitim gönüllülerine tavsiyem sosyal medyada hisse, varlık, coin tavsiyeleri veren kişilerden uzak durmanız ve kendi analizlerinizi kendinizin yapabildiği ve sonucunda kendinizi sorgulayabileceğiniz yeterlilik seviyesine ulaşmanızdır.

UNUTMAYIN Kİ YATIRIM ARAÇLARI BOLCA SABIR VE PRATİK GEREKTİRİR!

Bu eğitim de sizlere ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir platformdan, grafik çeşitlerinden ve bu işin en önemli ayrıntısı olan destek-direnç çizmekten bahsedeceğim, kısaca yatırım dünyasının temellerini bu eğitimle kuracaksınız.

Grafik Çizme ve Okuma

Url: View Details

What you will learn
  • Kursu tamamlayan her öğrencinin finans piyasalarına bakış açısı belirli bir oranda değişecektir.
  • Grafik çizimlerinde en temel öğe olan Destek-Direnç çizebilme becerisine hakim olacaktır.
  • Finans piyasalarının vazgeçilmezi FIBONACCI tam olarak öğrenilecektir.

Rating: 0

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: TEKNİKSEL BORSA


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap