Hesap Satışı Yaparak Pasif Gelir Nasıl Kazanılır ?




Hesap Satışı Yaparak Pasif Gelir Nasıl Kazanılır ?

Selamlar bu kurs boyunca dünyaca ünlü kullanılan araçlar envato , Canva vb. Hesap satışı yapabileceğiniz ve satarken ne kadar kar yapabileceğinizi anlatacağım. Bunun yanında oyun hesaplarının sosyal medya hesaplarını ucuza teminini nasıl yapacağımızı anlatacağım.


Ayrıca bu kurs boyunca hangi ödeme yöntemlerini kullanabileceğinizi , hangi sitelerde satış yapıp karınızı nasıl arttıracağınızı anlatıyor olacağım. Ekstra olarak hesap ve oyun satışı için ücretsiz websitesi nasıl kuracağınızı göstereceğim. Böylece müşterilerinize bir marka bilinci aşılayacak ve sürekli sizden alışveriş yapmasına yardımcı olacağım.


Bununla beraber hesap satışının püf noktaları hangi hesabın daha çok nerelere dikkat ettiğini , nerelerde daha karlı satabileceğinizi yurt dışı ve yurt içi platformlarda nasıl satabileceğinize kadar anlatacağım. Ayrıca bonus olarak sizelere gösterdiğim websitesi yapımı ve yönetimi size site yönetimi hakkında bilgi kazandıracak ve bu bilgiyi başka projelerde kullanmanıza imkan sağlayacak. Dileyen arkadaşlara tekrardan otomatik WhatsApp botunuda bonus olarak kursa ekleyeceğim. Biliyorsunuz ki müşteri memnuniyeti çok önemli bu nedenle müşterilerimizin hemen ulaşabileceği bir yapı kurmak gerekiyor bunun içinde günümüzde en çok kullanılan WhatsApp devreye giriyor. Bu sefer geçen kurslarda sadece üzerinde değindiğim komutları oyun ve hesap satışına göre kendimizde düzenleyeceğiz fiyat sıkalısını görsel şekilde ekleyeceğiz. Size okumuzanızı ve izlemenizi tavsiye ettiğim kitapları ve videoları iş kurabileceğiniz fikirleride ücretsiz paylaşacağım. Genişleyerek devam eden pasif gelir ailemize katıldığınızda sizinde kazancınızı arttırıp daha mutlu bir hayata yelken açmanızda destek olacağım.

Pasif gelir elde etmek istermisiniz ? Hem hesap satışı yap hem oyun satışı %100 kar yap !

Url: View Details

What you will learn
  • Evde oturarak para nasıl kazanılır ?
  • Hesaplar Nasıl Oluşturulur ?
  • Pasif gelir oluşturmak için gerekenler

Rating: 4.35

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: Semih Silistre


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap