Sıfırdan İleri Seviyeye Microsoft Excel Eğitimi -2022




Sıfırdan İleri Seviyeye Microsoft Excel Eğitimi -2022

  • Başlangıç Seviyesi;

  1. Ara yüz, menüler, kısa yollar, hücre adresleri ve veri girişinden başlayarak, gerçek ve pratik örnekler üzerinde çalışıp uzman seviyede MS Excel'in kitabını tekrar yazacağız.

  2. Hesaplama operatörleriyle hızlı sonuçlara ulaşacaksınız.

  3. Koşullu biçimlendirmeleri, sayı gruplarını ve bağımsız değişkenleri öğreneceğiz.

  4. Excel Fonksiyonel/Mantıksak formüllerini yapacağımız egzersizlerle birlikte çalışarak verilerinizi çok hızlı şekilde analiz edip, grafikler oluşturacağız.

  5. Excel'in yeni hesaplama motorunu tanıyacak, dinamik dizi özelliğini ve Excel'in en yeni ve muhteşem işlevlerinin gücünü keşfederek fark yaratacaksınız.

  6. Excel'de karmaşık verileri analiz edip yorumlanabilir özet tablolar oluşturacağız.

  7. Basit tablolarla ilerleyip finansal hesaplara kadar gelişmiş egzersizler yapacağız.


    • Orta Seviye;

  8. Mantık yapısını en küçük detayına kadar öğreneceksiniz.

  9. İç içe eğer, ve, yada formülleriyle çalışıp profesyonel örneklerle pekiştireceğiz.

  10. Verilerinizi profesyonelce görselleştirip hayranlık uyandırıcı ve etkili grafiklerle mükemmel sunumlar hazırlayabileceksiniz.

  11. Özet - Pivot tablolarla büyük veri setlerini saniyeler içerisinde özetleyip tek sayfada anlaşılır ve yorumlanabilir raporlar hazırlayacağız.

  12. İş yerinizde hızlı ve etkili çalışabilmeniz için gerekli tüm bilgileri almış olacaksınız.

  13. Karmaşık verilerin sırlarını dakikalar içerisinde alt üst edeceğiz.


    • İleri Seviye;

  14. İşlev kitaplığında bulunan, finansal, mantıksal, arama ve başvuru, matematik ve trigonometri işlevlerindeki DÜŞEYARA, YATAYARA işlevleri ile başlayıp sonrasında macro kaydına kadar bir çok pratik konuyu öğrenmiş olacaksınız.


Eğitim Materyalleri Giriş Bölümündedir.



İhtiyaçlar

  • Excel programının Windows işletim sistemini kullanan bilgisayarınızda bulunması yeterlidir. Kurs videoları Excel’in Windows üzerinde çalışan en güncel versiyonu üzerinde oluşturulmuştur. Ancak macOS kullanıcıları ile eski sürümleri kullananlar da bu kurstan faydalanabilir.

Açıklama

Bu Kursu Kimler Almalı?

Excel'e sıfırdan başlayarak öğrenmek istiyor olabilirsiniz veya zaten belirli bir seviyede olan Excel bilginizi derinleştirmeyi arzuluyorsunuz, hiç fark etmez, bu kursu bitirdiğinizde, Excel ile ilgili ne kadar çok şey öğrenmiş olduğunuza çok şaşıracaksınız.

Excel kullanma bilgi ve becerisi, verimliliği inanılmaz oranda artırdığından, bugünün iş dünyasında işverenler tarafından en çok aranılan yeteneklerden birisidir.

· İş arıyorsanız ve diğer adaylarla rekabette öne çıkabilmek için Excel bilginizi derinleştirmek istiyorsanız,

· Ücretli olarak çalışıyor ve Excel ile verimliliğinizi artırarak çalıştığınız kurumda dikkatleri üzerinize çekip kariyer basamaklarını hızla tırmanmak niyetindeyseniz,

· Kendi işinizi yapıyor veya öğrenciyseniz ve Excel'i etkili kullanmayı öğrenerek saatlerinizi boşa harcamaktan kurtulmak istiyorsanız,

bu kurs tam da aradığınız kurstur.

İleri düzeyde Excel bilgisi ile kazanılan ücretler arasında doğru orantı vardır. Karşılığında alacaklarınızla kıyaslandığında, bu kurs için karşılayacağınız komik denilebilecek ücret ve kursu hakkıyla bitirmek için harcayacağınız birkaç ay çok önemsiz kalacaktır.

Bu Kursun Diğerlerinden Farkı Ne?

  • İçerik:

Kursun içeriği ve konu sıralaması, çok dikkatli bir şekilde oluşturulmuştur ve kurs, pratik örnekler üzerine bina edilmiştir. Ancak, konuların tam anlamıyla kavranabilmesi için olmazsa olmaz teorik bilgiler de, kavramsal çerçeveyi oluşturmak için en sade biçimiyle sistematik olarak açıklanmıştır. Her derste yapılan egzersiz örneklerini paylaşacağım. Bilgisayarınıza indirebilmeniz ve ister gerçek zamanlı olarak, ister dersi izlemeyi bitirdiğinizde yapılanları tekrar edebilmeniz için ders içeriği olarak kurs sayfasına yüklenmiştir. Kurs, kapsam açısından eşsiz bir genişliğe sahiptir. Bu kurs ana kategori olarak 4 bölüm (Başlangıç düzeyi 2 bölüm) 25 konu ve egzersizlerden oluşmaktadır. İlerleyen zamanlarda daha artabilecektir. Bunlar:

1. Excel Başlangıç (2 Bölüm)

2. Excel Orta Düzey

3. Excel İleri Düzey

şeklindedir. Her ana kategoride, alt bölümler, ve bu alt bölümler altında ilgili dersler yer almaktadır. Tüm kurs içeriğini görmek için, aşağıdaki "kurs içeriği" kısmını inceleyiniz.

  • Düzen: Kursumuz, titizce hazırlanmış bir plan dahilinde ilerlediğinden, kafası karışık eğitmenlerin birbiriyle belirli belirsiz ilgili konular arasında geçiş yaptığı ve öğrenmeyi kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştıran kurslardan ayrılmaktadır.

  • Zorluk: Kursun kapsam açısından genişliği, başlangıç seviyesinden ileri düzeye geniş bir yelpazeye hitap etmesini sağlamaktadır. Ancak ne kadar basit olursa olsun, hiçbir konu, araç, işlev veya kısa yolun izleyici tarafından zaten bilindiği varsayılmamakta, tamamı açıklanmaktadır.

  • Anlatım: Hiç bir ders, plan ve çerçeve tamamen oluşturulmadan ve belirli bir hazırlık sürecinden geçirilmeden oluşturulmamıştır. Böylece, hiçbir önemli noktanın atlanmaması sağlanmıştır.

Bilerek hatalar yapıp nasıl düzeltildiğini gelişi güzel, doğal bir anlatımla izleyeceksiniz.

Ders anlatımı sırasında kullanılan her bir ifade, çok dikkatli şekilde gözden geçirilmiştir. Yanlış genellemelere, Excel terminolojisine uymayan terimlere, yüklemsiz, nesnesiz, düşük cümlelere ve anlatım bozukluklarına; bu kursta rastlamayacaksınız.

Kursumuz, lakayıt (casual) (kahvehane dili kullanımı, gereksiz şakalar, aşırı samimiyet) bir anlatım dili yerine, resmi (profesyonal) bir anlatım tarzını benimsemektedir.

  • Ödevler: Pekiştirilmesi zaman alan ve pratik gerektiren özellikler için ödev dosyaları üzerinde çalışma yapabilir, çalışmalarınızı örnek çözümlerle karşılaştırabilirsiniz.

  • Görüntü Kalitesi: Derslerde, izleyicinin odak noktasını sürekli olarak olması gerektiği yere çekebilmek için, animasyonlar, işaretler ve kursör efektleri kullanılmıştır. Dolayısıyla, işlem yapılan bölgenin zaman zaman video alanının dışında kaldığı, fare hareketlerinin takibinin yapılamadığı, kullanılan klavye kısa yollarının izlenemediği ve aşırı yakınlaştırma (zoom) nedeniyle video kalitesinin zaman zaman düşerek izleyicinin gözlerini bozduğu kurslardan farklıdır.

  • Ses Kalitesi: Ders videoları, üst düzey bir mikrofonla ve gelişmiş bir ses işleyici yazılımla üretilmiştir. Böylece, dikkati dağıtan arka sesleri, ve öğreticinin rahatsız edici nefes sesleri kulağınızı tırmalamayacak ve dikkatinizi dağıtmayacaktır.

  • İşlevlerin İngilizce Karşılıkları: Her ne kadar bu kurs Office'in Türkçe versiyonu kullanılarak oluşturulmuş olsa da, ülkemizde bazı kullanıcıların, Excel'i orjinal diliyle İngilizce olarak kullanmayı tercih ettiği bilinmektedir. Bu kursta, her işlev ilk defa kullanıldığında, işlevin İngilizce karşılığı ile söz dizimi, belirli bir süreyle renkli kutucuklarla vurgulanmaktadır.

  • Teori ve Pratik Dengesi: Bu kursta hiçbir Excel özelliği, pratikte nasıl kullanılabileceği anlatılmadan sadece teorik bilgi verilerek geçiştirilmemiştir. Bununla birlikte, tüm dersler, kullandığınız özelliklerin teorik altyapısı da dengeli miktarda anlatılarak işlenmiştir. Bu, öğrendiklerinizi mantıksal çerçeveye oturtmanıza yardımcı olarak Excel’de neyi ne için yaptığınızı bilerek çalışmanızı, karşılaştığınız benzersiz problemler için kendi başınıza yaratıcı çözümler üretebilmenizi, ve öğrendiğiniz bilgilerden günlük hayatta sıkça kullanmadıklarınızı tamamen unutma problemini çok daha nadir yaşamanızı sağlayacaktır.


Bu kurs kimler için uygun:

  • Yeni başlayanlar, orta ve ileri düzey Excel kullanıcıları

  • Muhasebe, Finans, Denetim, Satış, Destek, Bilgi İşlem, Yönetim, Danışmanlık, Pazarlama, Bankacılık, Mühendislik, Proje Yönetimi alanlarında çalışanlar. Akademisyenler, Öğretmenler ve öğrenciler

  • Verimliliği artırmak, verileri etkili şekilde yönetip işleyerek karar alma sürecine dahil etmek isteyen özel sektör ve kamu çalışanları

  • İşletmelerinin finansal durumunu, muhasebe kayıtlarını ve diğer verileri zahmetsizce kendi başlarına analiz etmek isteyen işletme sahipleri

  • Belirli aralıklarla düzenli olarak güncellenen raporlar hazırlayıp bunları profesyonel şekilde analiz edip sunmak isteyenler

  • Genel olarak iş dünyasında rekabetçi olmak, kalabalıklardan sıyrılarak kariyerinde ilerlemek ve daha fazla kazanmak, zamandan tasarruf ederek zaman kısıtı kaynaklı iş stresinden kurtulmak isteyenler.



EN:


Beginner;


Starting with the interface, menus, shortcuts, cell addresses and data entry, we will work through real and practical examples and rewrite the book of MS Excel at an expert level.


You will reach fast results with calculation operators.


We'll learn about conditional formats, groups of numbers, and arguments.


We will analyze your data very quickly and create graphs by working together with the exercises in which we will do Excel Functional/Logical formulas.


You will get to know Excel's new calculation engine, discover the dynamic array feature and the power of Excel's latest and greatest functions, and make a difference.


We will analyze complex data and create interpretable pivot tables in Excel.


We will proceed with simple tables and do advanced exercises up to financial calculations.


Intermediate Level;


You will learn the logic structure down to the smallest detail.


We will work with the formulas of, and, or if nested, and reinforce them with professional examples.


You will be able to visualize your data professionally and prepare excellent presentations with stunning and effective graphics.


Summary - We will summarize large data sets in seconds with pivot tables and prepare understandable and interpretable reports on a single page.


You will have all the necessary information to work quickly and effectively at your workplace.


We will subvert the secrets of complex data in minutes.


Advanced;


You will learn many practical topics, starting with the VLOOKUP, HLOOKUP functions in the financial, logical, search and reference, math and trigonometry functions in the function library, and then to macro recording.


Educational Materials are in the Introduction.


needs


It is sufficient to have the Excel program on your computer using the Windows operating system. The course videos were created on the most up-to-date version of Excel running on Windows. However, macOS users and those using older versions can also benefit from this course.


Explanation


Who Should Take This Course?


Whether you want to learn Excel by starting from scratch or you want to deepen your knowledge of Excel that is already at a certain level, it doesn't matter, by the time you finish this course you will be amazed at how much you have learned about Excel.


The knowledge and skill of using Excel is one of the most sought after skills by employers in today's business world, as it increases productivity tremendously.


· If you are looking for a job and want to deepen your Excel knowledge in order to stand out from the competition with other candidates,


If you are a paid employee and intend to increase your productivity with Excel and attract attention in your institution and climb the career ladder quickly,


· If you are self-employed or a student and want to avoid wasting hours by learning how to use Excel effectively,


This course is exactly what you are looking for.


There is a direct proportion between advanced Excel knowledge and the wages earned. Compared to what you will get in return, the ridiculous amount of money you will receive for this course and the few months it will take to complete the course will be insignificant.


What Makes This Course Different From Others?


Contents:


The course content and subject order has been very carefully created and the course is built on practical examples. However, the essential theoretical information for a full understanding of the subjects has also been systematically explained in its simplest form to create the conceptual framework. I will share examples of exercises done in each lesson. It has been uploaded to the course page as course content so that you can download it to your computer and repeat what has been done either in real time or when you finish watching the course. The course is unmatched in scope. This course consists of 4 sections (Beginner level 2 sections) 25 topics and exercises as a main category. It may increase further in the future. These:


1. Excel Getting Started (2 Parts)


2. Excel Intermediate


3. Excel Advanced


is in the form. In each main category, there are subsections, and under these subsections there are related courses. To see all course content, see the "course content" section below.


Layout: Our course differs from courses in which confused instructors switch between vaguely related topics, making learning more difficult rather than easier, as it proceeds according to a meticulous plan.


Challenge: The breadth of the course makes it suitable for a wide range of students from beginner to advanced. However, no subject, tool, function or shortcut, no matter how simple, is not assumed to be already known to the audience, all are explained.


Lecture: No lesson has been created without a plan and framework completely formed and without a certain preparatory process. Thus, it is ensured that no important point is missed.


You will deliberately make mistakes and watch how they are corrected in a random, natural way.

Excel Training from Zero to Advanced -2021 -English Subtitles

Url: View Details

What you will learn
  • 1. Başlangıç seviyesinden; ara yüz, menüler, kısa yollar, hücre adresleri ve veri girişinden başlayarak, gerçek ve pratik örnekler yapacağız
  • 2. Hesaplama operatörleriyle hızlı sonuçlara ulaşacaksınız.
  • 3. Koşullu biçimlendirmeleri, sayı gruplarını ve bağımsız değişkenleri öğreneceğiz.

Rating: 4.33333

Level: Intermediate Level

Duration: 10.5 hours

Instructor: Mehmet GÖKTEPE


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap