Otomasyonlar ile Dropshipping Yöntemleri




Otomasyonlar ile Dropshipping Yöntemleri

  • Amazon, Shopify, ETSY, AliExpress ve daha bir çok e-ticaret satış platformunda daha az zaman harcayarak tamamen otomatik çalışan bir dropshipping mağazası kurun

  • Ürünlerinizi evinizde, ofisinizde değil; Çin'de farklı bir lokasyonda depolayın, tedarikçi depoladığı ürünleri müşterinize kargolasın

  • Siz sadece ödemelerinizi ve ürünlerinizi takip edin, geri kalan her şey bir otomasyon halinde kendi kendine çalışsın

  • Dilediğinizde dropshipping ile sattığınız ürünleri tedarikçiler sizin logolu ambalajınız ile göndersin

  • İadeleri hiç olmadığı kadar kolay yönetin, siz hiç ürünü görmeden otomatik bir sipariş yönetimi ile her şey kendi kendine çalışsın

  • Her Salı ve Perşembe günü eğitim alanların katıldığı Zoom üzerinden düzenlenen canlı soru cevap yayını


    Amazon, Shopify, ETSY, AliExpress ve daha bir çok platformda, daha az mesai harcayarak otomatik şekilde işleyen bir sistem kurup dropshipping yapabilirsiniz. Siz sadece satacağınız ürünleri belirleyin (ki biz bu eğitimde size en çok satan ve karlı ürünleri gösteriyoruz), sonrasını otomasyona bırakın. Siparişleriniz sizin adınıza depolansın ve müşteriye kargolansın.


    Bu eğitim; hiç e-ticaret satış bilmeyen, daha önce hiç dropshipping yapmayanların dahi anlayabileceği düzeyde, oldukça kolay ve anlaşılır bir dille hazırlanmıştır.

    Bu kurs A'dan Z'ye CJdropshipping ile dropshipping yapmak isteyen e-ticaret satıcılarına yöneliktir. Başlangıç seviyesinden en ileri seviyeye kadar tüm detaylar ile hazırlanmıştır.


    Bu eğitim düzenli olarak güncellenmekte olup, her hafta Salı ve Perşembe günü zoom üzerinden düzenlediğimiz canlı yayınlara katılarak, aklınıza takılan soruları bize canlı zoom yayınında sorabilirsiniz.

    Bu eğitim bir seferlik değil, sürekli eğitim almanız için tasarlanmıştır!

Amazon, Shopify, ETSY, AliExpress Platformlarında Otomasyon ile Dropshipping Yapın

Url: View Details

What you will learn
  • Bir ürün nasıl bulunur? Ürün fotoğrafı ile dropshipping kaynağı bulma, Nakliye ve teslim süresi hesaplama, Dropshipping'i hangi pazaryerlerinde yapabilirim?
  • CJdropshipping ve Shopify ile satış. CJ ve Shopify nasıl bağlanır? Otomatik ürünler Shopify'a nasıl eklenir? Shopify'da kargo ücretleri nasıl belirlenir?
  • Kişiye özel ürünler nasıl satılır? Dünyanın her yerindeki toptancılara ulaşın.

Rating: 4.56667

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: Tuger Akkaya


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap