Kripto Paralarda On-Chain Analizi Eğitim Seti




Kripto Paralarda On-Chain Analizi Eğitim Seti

Koinbi, başta Instagram, Twitter ve Telegram olmak üzere 30.000 kişiden fazla topluluğuna on-chain analizleri ve proje incelemeleri paylaşan bir kripto para bilgi kuruluşu. Ayrıca piyasanın en büyük on-chain veri sağlayıcılarından biri olan Cryptoquant'ta onaylı yazar.

Hazırladığımız bu on-chain analizi eğitim seti ile birlikte artık kripto para piyasasına herkesten farklı bir açıdan bakacak ve yatırımlarınızda özgüvenli olacaksınız.

Blockchain transferlerini inceleyerek yapılan bu analiz biçiminde gözünüzden hiçbir detayı kaçırmayacak ve sert düşüş ya da yükselişleri öngöreceksiniz.

Marketin iki karakteri olan balina ve madencilerin ne yaptıklarını yakından izleyerek riskli piyasada kendinize önlemler alacaksınız, bazı verilere kuracağımız alarmlarla birlikte her an tetikte olacaksınız ve tehlikeyi sezdiğinizde yatırımlarınızda dikkatli olabileceksiniz.

Yetersiz analiz çeşitlerinden sıkıldıysanız ve ne yaparsanız yapın düşüşlere karşı duramıyorsanız, on-chain analizi eğitim setimizi alın ve artık markette her şeyden haberdar olun.

Eğitimi tamamladıktan sonra bile, sosyal medya hesaplarımızda yaptığımız analizler hakkında yorumlar yapabilir ve bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Eğer hem Türkiye, hem de globalde bile henüz keşfedilmemiş olan analiz çeşidi; on-chain'i öğrenerek bir üst basamağa çıkmak istiyorsanız, haydi, zaman kaybetmeden kursa katılın!

Koinbi ekibinin hazırladığı on-chain analizi eğitim seti, Türkiye ve dünyada on-chain analizi üzerine hazırlanan ilk eğitim setlerinden biridir. En doğru sonuçlar veren analiz çeşidi olan on-chain serüveninde, trene erkenden atlayarak markette diğer yatırımcıların önüne geçin.

On-chain analizini öğrenerek kripto para piyasasına farklı perspektiften yaklaşın ve özgüvenli olun

Url: View Details

What you will learn
  • Sıfırdan ileri seviyeye on-chain analizi öğreneceksiniz.
  • Cryptoquant'ta onaylı yazar ekibinde yer alan Koinbi analistlerinden on-chain dersleri alacaksınız.
  • Markette yaşanabilecek sert düşüşlere karşı önlem alabileceğiniz grafikleri ve ani yükselişleri sinyal verecek farklı verileri öğreneceksiniz.

Rating: 4.4

Level: All Levels

Duration: 2.5 hours

Instructor: Koinbi Udemy


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap