Veilig Aan De Slag Met Cryptocurrencies Voor Beginners




Veilig Aan De Slag Met Cryptocurrencies Voor Beginners

Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen.

Je hebt in de media en misschien ook wel in je eigen omgeving veel gehoord over bitcoin en andere cryptovaluta en je zou zelf eigenlijk ook best graag cryptocurrencies willen gaan kopen en verkopen. Je weet alleen niet goed waar te beginnen en je vraagt je af : ”Hoe koop ik verschillende cryptocurrencies zoals bijvoorbeeld Bitcoin?”

Dit is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Geheel terecht overigens, want er komt best wel wat bij kijken. Daarom hebben wij nu  deze online cursus gemaakt, waarin wij je in 5 stappen duidelijk uitleggen hoe ook jij aan de slag kunt met Bitcoin en/of andere cryptocurrencies op het Nederlandse Bitvavo handelsplatform.


Wat ga je leren?

Aan het einde van deze cursus kun je volledig zelfstandig, goed geïnformeerd en vol zelfvertrouwen cryptocurrencies kopen, bewaren en verkopen op de veilige, goedkope en betrouwbare Nederlandse crypto exchange BitVavo.

Mijn collega Thomas en ik investeren al sinds 2015- 2016 in Crypto valuta's.  Door onze actieve rol in deze markt en in het netwerk krijgen wij regelmatig vragen over Cryptocurrencies. Veruit de meest gestelde vraag die wij krijgen is: ”Hoe koop ik Bitcoin/Ethereum/Dogecoin?”. Helaas is het initieel kopen van Bitcoin en andere cryptocurrencies na al die jaren nog steeds niet heel gebruiksvriendelijk. Het is dan ook helemaal niet gek dat veel mensen hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken.


Maar waarom is het nou toch zo lastig om Bitcoin te kopen?
Je kunt dit een beetje vergelijken met het kopen van vreemde valuta in vroegere tijden.

Ging je vroeger bijvoorbeeld op vakantie naar Amerika, dan moest je jouw Nederlandse guldens eerst inwisselen voor Amerikaanse Dollars. Hiervoor kon je terecht bij een geldwisselkantoor of bij een bank. Aan dit geldwisselkantoor of deze bank betaalde je naast de koers conversie van Nederlandse guldens naar Amerikaanse Dollars ook een transactiebedrag voor het wisselen. Het wisselkantoor of de bank gaf je vervolgens Amerikaanse Dollars  en dan kon je op vakantie.

Eigenlijk werkt het met Bitcoin en Crypto currencies op dezelfde manier, met dit verschil dat alles nu digitaal verloopt. Een bijkomend element hierbij is dat de identificatie en veiligheid het proces nog extra ingewikkeld maakt.

Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken of je het allemaal wel goed doet. In onze cursus nemen we je mee aan de hand en leggen we je in 5 stappen precies uit welke gegevens, documenten, websites, apps je moet gebruiken om veilig en vertrouwd Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen.

De stappen die we gaan volgen zijn als volgt:

Stap 1: Open Een Crypto Account bij Bitvavo

Stap 2: Beveilig Je Crypto Account

Stap 3: Tegoed Storten Op je Bitvavo Crypto Account

Stap 4: Diverse Digitale valuta kopen: BitCoin, Ethereum, Cardano, USDC Stablecoins

Stap 5: Verkoop Je Crypto Valuta

Extra: Staking Van Je Crypto Valuta


Veiligheid staat voorop

Wij begrijpen goed dat veiligheid erg belangrijk is, om die reden gebruiken wij de grootste en bekendste Nederlandse handelsbeurs, genaamd Bitvavo. Bitvavo is een partij die bij veel investeerders al een goede reputatie heeft.  Het kopen van Crypto valuta’s kan risicovol zijn als je niet de juiste veiligheidsmaatregelen neemt. Er zijn echter veel dingen die jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je de veiligheidsrisico’s voor jezelf minimaliseert. In de cursus leggen we je uit hoe je dit kunt doen.


Voor wie is deze cursus:

Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met het kopen en verkopen van Bitcoin en andere Cryptocurrencies op een crypto exchange en graag wil leren hoe je je kunt registreren en handelen op het handelsplatform Bitvavo.


Wat onze klanten zeggen...

Bedankt voor de cursus, Ik was helemaal niet thuis in Bitcoin en ik wilde al maanden Bitcoin kopen. Ik zag echter door de bomen het bos niet meer door alle onduidelijke informatie op het internet en was bang dat ik mijn geld zou verliezen als ik het verkeerd deed. Met trots kan Ik zeggen dat ik nu een klein gedeelte van een bitcoin heb gekocht. Als ik wat meer gespaard heb ga ik wat bijkopen, Bedankt!”

- Charles van de Berg

“Wat ik fijn vond aan de cursus is dat het makkelijk was Ramon te volgen en te begrijpen wat je moest doen en waarom.  Je kunt letterlijk de cursus bekijken en tegelijkertijd zelf alles nadoen en een account openen.”

- Chantal van Dijk

“Goed verhaal. Eenvoudig en to the point, bedankt Heren”

- Peter Antonov


Begin Vandaag...

Dus, als jij snel aan de slag wilt en wilt investeren in Bitcoin en andere crypto valuta's dan kun je met behulp van deze cursus je eerste belangrijke stap maken. Spreekt dit je aan? Meld je dan nu aan voor deze cursus. Als je je nu aanmeldt krijg je tijdelijk ook nog eens toegang tot onze extra bonus module.

Extra module:

In deze bonus module leggen we je uit hoe je een gegarandeerd rendement op je aangekochte Bitcoin of crypto valuta's currencies kunt genereren door middel van "staking".  Tegenwoordig levert het vrijwel niets op als je je (spaar)geld op de bank zet. In de crypto wereld daarentegen kun je nog wél relatief makkelijk en snel extra geld verdienen door middel van staking.


Ik hoop je in de cursus mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Ramon

Leer hoe je Veilig en Zelfstandig je eerste Cryptocurrencies Koopt, Bewaard, Verkoopt en "Staked"

Url: View Details

What you will learn
  • Zelfstandig, goed geïnformeerd en vol zelfvertrouwen cryptocurrencies kopen, bewaren en verkopen
  • Diverse Digitale valuta kopen: BitCoin, Ethereum, Cardano, USDC Stablecoins
  • Open Een Crypto Account bij Bitvavo

Rating: 4.375

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: Cryptobeginner (Ramon Janssen)


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap