Kırkyama ile 12 Blok Çalışması




Kırkyama ile 12 Blok Çalışması

Burada özellikle yeni başlayanların da kolayca dikebileceği 12 adet kırkyama bloğun dikim aşamaları ve ölçüleri yer almaktadır. Ayrıca yorganlama tekniği de anlatılarak kırkyama ile bir örtünün nasıl yapılacağı ayrıntılı olarak videolarla gösterilmiştir. Giriş bölümünde Kırkyamada kullanılabilecek kumaşlar, malzemeler, dikiş makinesi kullanımı, dikiş payları ve karede iki üçgen tekniği başlıkları altında genel bilgiler yer almaktadır. Eğitime başlamadan önce burada yer alan videoları mutlaka izlemelesiniz, önemli ipuçları ve bilgiler bu bölümde yer almaktadır. Uygulama aşamasına geçmeden önce giriş bölümünde belirtilen malzemeleri tanımanız ve tedarik etmeniz gerekmektedir. İkinci bölümde ise 12 adet bloğun her biri için ayrı ayrı hazırlanmış detaylı anlatımlar içeren videolar bulunmaktadır. Ve her bir videonun altında o blokla ilgili bir pdf dosyası bulunmaktadır. Bu dosyayı yazıcıdan çıktı alabilir ve blok için gerekli ölçüler ve dikim aşamalarını buradan takip edebilirsiniz. Üçüncü bölümde ise kırkyama yorganlama tekniği anlatılmaktadır. Bu bölüm projenizi bitirmeniz için son aşamadır. Farklı ve kolay bir yorganlama tekniği detaylı olarak anlatılmaktadır. Dördüncü bölümde bu eğitim videolarında anlatılan teknikler ile hazırlanmış örnek projelere yer verilmiştir. Bu eğitim setindeki videoları sırasıyla eksiksiz izlerseniz ve uygulama yaparsanız istediğiniz gibi projeler hazırlayabilirsiniz. Burada öğrendiğiniz bir bloğu kullanarak bile sayısız proje üretebilir ve bebek battaniyesi, yatak örtüsü, seccade gibi birçok şey dikebilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle. Kolay gelsin.

Kırkyama ile dikiş makinesinde dikim teknikleri

Url: View Details

What you will learn
  • Kırkyama ile A dan Z ye bir örtü dikebileceksiniz.
  • Kırkyama ile farklı blok çalışmaları yapabileceksiniz. Burada yer almayan çok çeşitli blokları kendi başınıza rahatlıkla dikebileceksiniz.
  • Kırkyama ile farklı projeler geliştirebileceksiniz. Bebek battaniyesi, seccade, yatak örtüsü gibi.

Rating: 4.9

Level: Beginner Level

Duration: 2.5 hours

Instructor: Bahar Selimgil


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap