Instagram Reels ile Yüksek İzlenme Sayılarına Ulaş!




Instagram Reels ile Yüksek İzlenme Sayılarına Ulaş!

Herkese selamlar,


Reels üretenler burada mı? :) Veya henüz Reels'ın potansiyelini keşfetmemiş olanlar da aramızdaysa süper. Bu eğitim setinde Reels içeriklerinizi nasıl daha fazla kişiye izletirsiniz bunları anlattım. Hem de 1.000 takipçili hesapların 26 milyonluk izlenmeye ulaşan Reels içeriklerini analiz ederek size tavsiyelerde bulundum. Üstelik bununla kalmayıp özel olarak hazırladığım 100 TL değerinde bir Reels kılavuzunu sizlere hediye ediyorum.

Sosyal medya ve dijital pazarlama alanlarında yöneticilik veya içerik üretenler için çok önemli bir konu olan Reels'da, birçok marka üzerinden örnekler verdim, kendi markanıza uyarlayacağınız birçok bilgiye sahip olacaksınız.

Aylık olarak bana yollayacağınız Reels içeriklerini değerlendirip, diğer arkadaşlara ilham olabilmesi için kurs duyurularında paylaşacağım. Hem sizin  hem de kursu satın alan diğer kişilerin gelişimine olum yönde etki edecek bu yöntem çok hoşuna gidecek.

Sürekli aktif olarak yeni güncellemeleri kurs içerisine eklemeye devam edeceğim. Size teknik bilgiden ziyade yaşanmış veya uygulanmış gerçek durumlar üzerinden örnekler verilen bir eğitim hazırladım.

"Ben daha fazlasını da isterim" diyen herkes bu eğitim tam sizlik! Biz içerde Reels hakkında detayları öğrenmeyi başladık. Hemen satın alarak bu maceraya katıl! Unutma istediğin zaman bana ulaşabilir istediğin soruyu sorabilirsin.

Reels ile sunulan yaratıcı araçlar ve Keşfet sekmesindeki bu yeni bölüm ile Instagram, insanlara içerik üreticisi olma ve dünyanın her yerinden keşfedilme fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Instagram, Reels ile insanlara kendilerini ifade etmek için yeni yaratıcı yollar, sevdikleri şeylerin daha fazlasını keşfetme imkanı ve içerik üreticisi olmak isteyen herkese bir platform sunmayı amaçlıyor.



Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı için Etkili Instagram Reels Kullanımı (Reels Kılavuzu Hediyeli!)

Url: View Details

What you will learn
  • Reels hakkında tüm detaylara hakim olacaksınız.
  • Hangi kategori neden daha fazla izlendiği hakkında bilgilere sahip olacaksınız.
  • Markanız için Reels'ın önemini ve neler yapabileceğinizi kavramış olacaksınız.

Rating: 3.75

Level: Intermediate Level

Duration: 1 hour

Instructor: Rıza Furkan Şahin


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap