Proboj




Proboj

Knjiga „Proboj – suprotstavite se autoritetu iluzije“ pojavila se nakon iznenađujuće knjige „Uklanjanje faktora karme“, razvijajući istu temu – prosvjetljenje i oslobođenje“ - ali na sasvim drugačiji način. Riječ je o dubinskoj analizi načina na koji naš um stvara iluzornu stvarnost u kojoj živimo. Međutim, riječ je također i o jedinstvenom praktičnom pristupu uklanjanje te iluzije u obliku prakse „nekonceptualnih lingvističkih formi“ ili NLF čitanja, inovativnih tekstova čija je funkcija razbiti nesvjesne obrasce uma i trenutno ga dovesti u decentralizirano stanje svijesti.

Knjiga je tako postala više od knjige: postala je praktično sredstvo postizanja iskustva.

Online tečaj koji je pred vama tematski se oslanja na knjigu „Proboj“. Međutim, on istodobno proširuje ideju praktičnog vodiča do iskustva koja je započeta knjigom. Knjiga je omnogućila svakodnevno dozirano iskustvo NLF čitanja (kroz prateću aplikicaju), a tečaj omogućava svakom polazniku iskustvo OSOBNOG PRIVATNOG RETREATA, dakle intenzivnog iskustvo koje se postiže tokom nekoliko dana.

Srce tečaja su predavanja koja je Adrian održao uživo na prvom NLF retreatu na Rogli, Slovenija, u proljeće 2018. Predavanja uglavnom prate teme iz knjige, obuhvaćajući objašnjenje Maye, unutarnjeg tumača, svjesne, duboke i apsolutne prisutnosti, ali i izbora, slobode i ljubavi. Uz video predavanja i pisane materijale, polaznici ovog online tečaja će moći preuzeti deset NLF čitanja visoke kvalitete u obliku mp3 audio zapisa.

Tečaj možete proći poput drugih online programa tog tipa: gledate i slušate u vrijeme koje vama odgovara. Ali, ako želite izvući najbolje iz njega, onda ćete odvojiti nekoliko mirnih dana i slijediti detaljnu rutinu koja će vam biti opisana na samom početku tečaja. Na taj način ćete biti u mogućnosti organizirati svoj vlastiti „osobni retreat“ i u najvećoj mogućoj mjeru upiti atmosferu predavanja kao i njihov sadržaj. Ispravno primjenjena NLF čitanja koja ćete preuzeti osigurat će ne samo intelektualno zadovoljstvo shvaćanja stanja slobode, nego i njeno neposredno trenutno iskustvo.


suprotstavite se autoritetu iluzije

Url: View Details

What you will learn
  • Odgovara li naše iskustvo stvarnosti kakva jest?
  • Maya - iluzija koja nas drži zarobljenima; njen mehanizam i zašto joj se dragovoljno prepuštamo.
  • Što je to "unutarnji tumač" i kako djeluje?

Rating: 4.55

Level: Intermediate Level

Duration: 7.5 hours

Instructor: Adrian Kezele


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap