RSI TERMİNAL Yazılımı İle Verimli Trade İşlemleri Yapmak




RSI TERMİNAL Yazılımı İle Verimli Trade İşlemleri Yapmak

Bu kursta, RSI indikatörünü ve yatırımcı tipinize göre doğru şekilde multi-timeframe' ler kullanabilmeyi anlattım. Finansal piyasalarda, Trader' lerin yaptığı en önemli hataların başında yer alan, doğru timeframe' e göre pozisyona girme veya pozisyonu kapatma noktasında aceleci veya geç davranmalarıdır. Bunun da esas sebebi olan Trader Time tipini, Trader' lerin henüz netleştirememelerinden ötürüdür. İşte bu hususta, Trader Time tipini belirleme ve sonrasında hangi tip trader hangi timeframe' leri kullanmalı ve hangi timeframe' lerde pozisyona girme veya pozisyondan çıkma noktasında karar vermelidir, bunları anlattım.

Finansal piyasalarda herkesçe en çok bilinen indikatörlerden biri olan RSI indikatörünü en verimli bir şekilde kullanabilmek adına, öncelikle RSI indikatörünün tarihçesini ve temel kavramlarını anlattım. Sonrasında, RSI indikatörünü en verimli bir şekilde çoklu timeframe' lerdeki değerlerini bir arada görebilmek adına, kendi yazdığım "RSI Terminal AX3" yazılımını gösterdim. İşte bu yazılım ile tek bir ekran üzerinden 30 farklı finansal varlığın, 7 farklı timeframe' deki RSI değerlerini izleyip, Overbought ve Oversold olma durumlarını anlık takip edebileceksiniz. Normal şartlarda 3 veya 4 farklı finansal pariteyi izleyebilip, günlük trade fırsatı yakalayabiliyorken, bu kursta bahsettiğim RSI Terminal yazılımı sayesinde artık anlık aynı anda izleyebileceğiniz ve trade fırsatlarını yakalayabileceğiniz 30 farklı finansal parite olacak.

Ücretsiz edinebileceğiniz bu yazılım sayesinde, RSI indikatörünün önemini daha iyi anlayıp kavrayacak ve RSI indikatörünü verimli olarak kullanabileceksiniz. Bu sayede,sizler de işlem yapabileceğiniz 30 farklı finansal varlığın 7 farklı timeframe' deki RSI değerlerini ve Overbought (Örneğin, RSI 70 ve üstü), Oversold (Örneğin, RSI 30 ve altı) olma durumlarını, tek bir terminal yazılım penceresinden anlık olarak izleyip, işlem için uygun olan finansal paritelerde hızlı ve kolay bir şekilde pozisyon açabileceksiniz.

Herkesçe bilinen RSI indikatörünü daha verimli nasıl kullanabilirim? sorusuna cevap olan bu kurs ile donanımınız artacak

Url: View Details

What you will learn
  • RSI İndikatörünü daha iyi anlayacaklar.
  • RSI Terminal Yazılımı ile RSI İndikatörünü çok daha verimli kullanabilmeyi öğrenecekler.
  • Finansal Piyasalarda Trade yaparken, multi-time frame kullanmayı ve önemini öğrenecekler.

Rating: 4.25

Level: All Levels

Duration: 43 mins

Instructor: Trade Stratejileri


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap