Doğal Vücut Geliştirmede Profesyonel Olun




Doğal Vücut Geliştirmede Profesyonel Olun

KURSUMUZUN TEMEL AMACI NEDİR ?

Doğal vücut geliştirme, fitness, parkur sporu ve güç, dayanıklılık, performans gerektiren vb. sporlarda dayanıklılık, güç, enerji, performans ve maksimum kas gelişimi nasıl olur, maksimum güç artışı ve hipertrofi için nasıl antreman yapılır, vücudun ihtiyacına ve sizin hedeflerinize göre nasıl beslenilmeli, biyoloji eğitim bilgisi ile vücudun anatomik yapısına, hedeflediğiniz vücut şekline, kas gruplarına ve şekillerine göre antreman stili nasıl olmalı, hormonların işleyişi vücudun çalışma prensibi nasıl hareket eder , supplementler, gıda besin takviyeleri kullanımı nasıl olmalı ve neleri kullanmalı, neleri kullanmamalıyız vb. bilgiler ve kazanımlar ile doğal vücut geliştirmede tam manasıyla her şeye hakim olurum ve profesyonelce bu işi doğal olarak bir ömür boyu nasıl rahat ve düzgün sürdürebilirim vb. soruların bütün cevaplarını öğrenerek ve bilgi sahibi olarak bu işi tam manası ile yapabilir ve başarabilirsiniz. Kursumuzun temel amacı tamamen bunları ve bunlardan daha fazlasını kapsamakta ve içermektedir.

KURS İÇERİĞİ KAÇ VİDEODAN OLUŞMAKTADIR ?

Kurs içeriği 5 temel videodan oluşup bunların yanı sıra makaleler, sorular ve cevapları içermektedir.

KURS İÇERİĞİ:

1. Ders Videosu: Vücut geliştirme sporu ve diğer performans, güç, kuvvet, dayanıklılık sporlarını tanıma, öğrenme ve bunların nasıl yapıldığı, amaçları, gereklilikleri, genel bilgilendirme ve eğitim.

2. Ders Videosu: Hormonlar ve endokrin sistemin tanıma, öğrenme, bunların işleyişi, çalışma prensibi, amacı, biyoloji ders bilgisi ve bunların vücut geliştirme ile diğer sporlarla ilgisi ve spor yaparken dikkat etmemiz gereken hayati öneme sahip bilgiler.

3. Ders Videosu: Vücut geliştirme vb. sporlarda beslenme nasıl olmalı, hedef ve amaçlarımıza göre beslenme tarzı, protein, yağ, karbonhidrat alımı nasıl olmalı, makro ve mikro besinlerin ayarlanması, kalori ihtiyacı hesaplama, mineral ve vitaminleri nelerden nasıl alırız, insülin hormonu ve diğer hormonların beslenmeyle ilişkileri ve bunların vücut geliştirme sporuna etkileri nelerdir.

4. Ders Videosu: Maksimum kas ve güç gelişimi nasıl olur ? Vücudun yaratılış şekline ve biyolojimize uygun şekilde antreman nasıl yapılır ve vücut kas kemik sistemini öğrenerek sağlıklı şekilde ömür boyu sürdürülebilir, kendi antreman programımızı kendimizden başka kimseye ihtiyaç duymadan nasıl yaparız ?

5. Ders Videosu: Supplementler, protein tozları, amino asit, gıda ve besin takviyeleri ne şekilde, nasıl ve hangi amaca göre kullanılmalı ? Neleri kullanmalı ve neleri kullanmamalıyız ? Bize zararları ve faydaları nelerdir ? Hazır satılanlar ve doğal olarak alabileceklerimiz nelerdir ? Ecza ve tıbbi bilgilerinden hangilerini bilmeliyiz, neler bizim için çok önemli ve hayati önem taşımaktadır ?

KURSUMUZDA TÜM HEPSİNİN CEVAPLARINI VE DAHA FAZLASINI BULARAK BU İŞİ SAĞLIKLI VE PROFESYONEL ŞEKİLDE BİR ÖMÜR BOYU SÜRDÜREBİLİRSİNİZ.

Doğal Vücut Geliştirme ve Fitness Eğitim Programı

Url: View Details

What you will learn
  • Hedef ve amaçlarınıza göre kendi beslenme programınızı yapmayı, kalori ihtiyacınızı hesaplamayı, sağlıklı beslenmeyi, maksimum kas ve güç kazanımı sağlamayı.
  • Kas gruplarını ve çalışma prensiplerini, hedefe ve amaçlara göre kendinize ait antreman programı yaparak vücuda anatomik olarak hakim olmayı öğreneceksiniz.
  • Hormonlar vücutta nasıl rol oynar, hormonların vücut geliştirmeyle ilgi ve alakası, vücudun hormonal düzen, ilaçların kullanım amaçlarını ve zararlarını bilmek.

Rating: 4.95238

Level: All Levels

Duration: 2.5 hours

Instructor: Hikmet BİNİCİ


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap