Bookmap Programı Eğitimi Türkiye'de İlk !




Bookmap Programı Eğitimi Türkiye'de İlk !

Bu kursta her türlü finansal piyasalarda kullanabileceğiniz Bookmap adlı Order Book programını anlayacak ve scalping işlemlerde yüksek başarı oranı elde edeceksiniz. Aynı zamanda fiyatın uzun vadeli destek, direnç noktalarını ve o noktalara konulmuş alım/satım emirlerinin boyutunu görecek ve fiyatın yönünü tayin etmekte kullanacaksınız.  Bu program ile market maker'ın fiyat üzerinde kurduğu baskıyı görüntüleyebilecek ve fiyatın gidişatı hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Borsanın zigzaglı yapısını, uyumsuzluklarını ve inişli çıkışlı yapısını çok daha iyi ve rahat tespit edebileceğiniz bu eğitim, kendinizi geliştirmeniz için fevkalade bir araç olacaktır. Eski bilgilerinizi güncelleyeceğinizi ve daha iyi bir yere geleceğinizi temin ederiz. Bu eğitimin sonunda kendi başınıza işleme girip nereden işlemden çıkacağınızı bilebileceksiniz. Teknik analiz ile ilgili hazırladığımız temel aşama kursunu da bitirmeniz burada anlatılan bilgileri daha rahat anlamanızı sağlayacaktır. Teknik analiz hisse senetlerinin geçmişteki performanslarını grafikler istatistiksel ve matematiksel yöntemler kullanarak geleceğe yönelik tahminler yapabileceğiniz bir analiz yöntemidir. Özel yöntemler, grafik okuma yöntemleri ve belli başlı analiz yöntemleri kullanılır. Fiyatı analiz etmek aslında çok zor değildir. Bu konuda bizim gibi tecrübeli profesyonellerden bilgi almanızı öneririz.
Türkiye'nin en çok teknik analiz eğitimine sahip Youtube kanalı Trade Taktikleri gururla sunar. Eğer eğitim esnasında bir sorunuz olacak olursa sosyal medya araçlarımız ile bize ulaşıp sorularınızı iletebilirsiniz. Seve seve yardımcı olacağız. Bilgi sizinle olsun !

Bookmap Programı ile Scalping işlemlerde 10 kat daha yüksek başarı elde edin !

Url: View Details

What you will learn
  • Bookmap üzerinden alım satım emirlerinin konumlarını göreceksiniz
  • Anlık Scalping işlemlerde çok daha yüksek başarı oranını yakalayacaksınız
  • Fiyatın dönüş yapabileceği majör seviyeleri tespit edeceksiniz

Rating: 4.45

Level: All Levels

Duration: 2 hours

Instructor: Trade Taktikleri


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap