Kweek jouw eigen kamerplanten!




Kweek jouw eigen kamerplanten!

Kamerplanten in huis hebben een positief effect op de mens. Er komen ontzettend veel verschillende voordelen bij kijken.

Afgelopen jaren heb ik steeds meer mensen kunnen laten kennismaken met het kweken van eigen kamerplanten. Het proces van zaadje naar kamerplant werkt aanstekelijk en geeft voldoening. Van niets naar iets, hoe mooi is dat!

Je hoeft niet eens groene vingers te hebben om jouw eigen kamerplant op te kweken.

Met de juiste informatie en simpele stappen kan ook jij jouw eigen kamerplanten kweken en genieten van al het moois wat door jouw handen gaat groeien. Deze simpele stappen komen allemaal voorbij in de cursus 'Kweek jouw eigen kamerplanten!'. Stap voor stap neem ik jou mee in de wondere wereld van kamerplantzaden.

Kweek de kamerplanten die je wilt en maak de ontwikkeling mee van zaadje naar prachtige kamerplant. Samen maken we deze wereld wat groener met onze zelf gekweekte kamerplanten.

Het Urbanhuis is ontstaan uit passie en plezier voor kamerplanten. Ik – Davide wil dit dan ook graag delen met mensen die hier ook zoveel plezier uit halen. Echter maak ik met het Urbanhuis het een stapje uitdagender, door een eigen urban jungle te creëren met de kamerplantzaden van het Urbanhuis!

Het Urbanhuis is voor mij een hobby geworden die mij in het dagelijks leven in balans houdt, het bezig zijn met mijn handen en een nieuwe plant zien opbloeien geeft mij voldoening waardoor ik er met veel plezier mee bezig blijf.

Ik weet zeker dat jij dit ook kan ervaren, als hobby of als tof DIY project. Tijd om voor jezelf te gaan ervaren en te genieten! Heel veel plezier gewenst! 

Met plantaardige groet,

Davide

Van zaadje naar volwassen kamerplant.

Url: View Details

What you will learn
  • De voordelen van zelf kamerplanten kweken
  • De verschillen tussen verschillende kamerplantzaden
  • stap voor stap kamerplantzaden leren zaaien

Rating: 5

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: Davide Brouwer


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap