Aletsiz Yağ Yakımı ve Zayıflama Programı




Aletsiz Yağ Yakımı ve Zayıflama Programı

Bu kurs içerisinde, hiç bir alet veya ekipman kullanmadan yağ yakmanızı, kilo kaybetmenizi, kas geliştirmenizi, kondisyonunuzu arttırmanızı, mobilite ve esnekliğinizi arttıracak günde sadece 20 dk ayıracağınız özel olarak düzenlenmiş 4 haftalık antrenman programını öğreneceksiniz.


4 haftalık döngüyü, amacınıza ulaşana dek uygulamaya devam edebilmeniz için, birbirinden farklı antrenmanlar şeklinde oluşturdum. Her hafta aynı antrenman değil, sürekli değişen antrenmanlar.


Vücut Ağırlığı Odaklı

Bu program içerisinde kullanılan bütün egzersizler vücut ağırlığı ile yapılmaktadır. Ekstra ekipmana ihtiyacınız olmadığı için her zaman, her yerde kolayca uygulayabilirsiniz. Kendi vücudunuza karşı vereceğiniz bu mücadele sizi sürekli şekilde yukarıya taşıyacaktır.


Yine mi Şınav, Mekik?

Bu program içerisinde klasik bölgesel yaklaşımdan tamamen uzaklaşılmış ve bütün vücudu aynı anda çalıştıran, esneten, mobilize eden dinamik hareketlere odaklanılmıştır. Ön izleme olarak verilen günleri lütfen inceleyin ve farklılığı gözlemleyin.


Kondisyon

Antrenman içerikleri interval yaklaşım odaklıdır. Bu durum sizin kardiyovasküler kapasitenizi arttıracaktır. İlk 4 haftalık döngü sonrasında bile günlük hareketlerinizde daha geç yorulduğunuzu ve eforlu işleri daha kolay yapabildiğinizi fark edeceksiniz. Önemli Not : Hoplama ve zıplamalarla dizlerinize, belinize zarar verecek antrenmanlar yoktur.


Kas Gelişimi

Bu program sırasında bütün vücudunuzda olan kaslarınız aktif şekilde dönüşümlü olarak çalışacaktır. Bu sebeple kaslarınızda gelişim gözlemleyebilirsiniz. Burada bahsedilen gelişim vücut geliştirme tipinde tombik kasları elde etmenizi sağlamaz. Atletik bir görünüm almanızı, plaj vücudu tipinde bir görünüm elde etmenizi sağlayabilir.


Yağ Yakımı

Eforlu antrenman içerikleri yağ yakmanızı sağlar. Kursun son bölümünde daha hızlı yağ yakabilmeniz için uygulamanız gereken yaklaşımdan bahsettim.


Mobilite & Esneklik

Program içerisinde kullanılan kuvvet egzersizleri, mobilitenizi ve esnekliğinizi doğal olarak arttıracak hareketlerden seçilmiştir. Mobilite ve esnekliğiniz hızla artacaktır.


Daha İyi Postür, Daha Dik Duruş

Hazırladığım her programda olduğu gibi, estetik görünümün temelini oluşturan daha dik bir postere ulaşabilmeniz için gerekli egzersiz seçimlerini yaptım ve program içerisinde etkili olacak noktalara yerleştirdim.


Kurs Hakkında Yapılmış Bir Kaç Yorum


"Yine sade, uygulanabilir, en faydalı özet bilgiler ile dolu bir eğitim. Teşekkürler..." Muhterem Çelik


"Umut Varol hocamdan en çok beklediğim kurs sonunda geldi teşekkürer hocam" Mustafa Ak


Kursta görüşmek üzere, saygılarımla.

Umut Varol

Vücut Geliştirme & Fitness Antrenörü | 2. Kademe

Yüksek kondisyon, kas gelişimi, yağ yakımı, mobilite ve esneklik arttıran günlük 20 dk süren program.

Url: View Details

What you will learn
  • 20 dk içerisinde etkin antrenmanların nasıl yapılacağı
  • Vücut ağırlığı ile kardiyo etkisi yüksek ve bunun yanında kasları aktif çalıştıran yöntemleri
  • Hiit tipi minimal antrenmanları

Rating: 4.9

Level: All Levels

Duration: 1.5 hours

Instructor: Umut Varol


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap