Uygulamalı Teknik Analiz Eğitimi (Borsa, Kripto)




Uygulamalı Teknik Analiz Eğitimi (Borsa, Kripto)

Temel teknik analiz eğitiminin yanı sıra bu kursta uygulamalı olarak yapacağımız teknik analizler sayesinde işin pratik kısmını da öğrenmiş olacaksınız. Genelde hayatın tüm alanında teorik olarak öğrenilen bilgilerin yaşama aktarılması zor. Bu kursta teoride öğrettiğim bilgileri uygulamalı olarak da sizlere aktarmaya çalıştım.


Teknik analiz bir hisse veya kripto gibi bir varlığı fiyat grafiği üzerinden yapmış olduğu hareketlerle, yapacağı hareketlerin tahmininde bulunmamıza yardımcı olur. Teknik analiz eğitimi sayesinde piyasada daha özgüvenli hareket edip, doğru yerlerde alım ve satımlar yapabilirsiniz.


İndikatörler

Teknik analiz yaparken kullanacağımız indikatörler sayesinde yapacağımız hesaplamalar ve analizler çok daha kolaylaşacak. Bu kursta Ichimoku, MACD, Fisher, Hareketli ortalamalar gibi bir çok indikatöründe açıklamasını bulabileceksiniz. Bunların yanı sıra kursa katılanlara ücretsiz olarak kendi yazmış olduğum bir indikatörü de sunuyorum. Bu script sayesinde birden fazla indikatörü aynı anda kullanabilecek ve analizlerini daha kolay bir şekilde yapabileceksiniz.


Formasyonlar

Teknik analiz denildiğinde önemli bir diğer husus ise genel resmi görmektir. Genel resimde hissenin ne gibi formasyonu oluşturmaya çalıştığını anlarsak yapacağımız fiyat tahminleri de daha doğru olacaktır. Bunu daha kolay yapabilmeniz için kurs içerisinde formasyonlar için ayrı bir bölüm ayırdık. Bu bölümde ikili dip, OBO, ikili tepe gibi formasyonların genel özelliklerini ve ne gibi durumlarda oluştuğunu anlatmaya çalıştık


Soru-Cevap

Kurs kapsamını oldukça geniş tutmaya çalışsam da eğer aklınıza takılan sorular var ise Udemy üzerinden her zaman sorularınızı bana yöneltebileceğinizi unutmayın. Mümkün olabildiğince erken bir sürede sizlerin sorularını da yanıtlamaya çalışacağım.

Uygulamalı Teknik Analiz Eğitimi (Borsa, Kripto)

Url: View Details

What you will learn
  • Hisse, kripto ve emtia gibi varlıklarda teknik analiz
  • Tradingview kullanımı
  • Kursa özel indikatörlere ücretsiz sahip olma ve nasıl kullanıldıklarını öğrenme

Rating: 0

Level: All Levels

Duration: 3 hours

Instructor: Ahmet TÜRKKAN


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of hugecourses.com.


© 2021 hugecourses.com. All rights reserved.
View Sitemap